guest sıfırlama yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
banlanan guest hesap sıfırlanmıyor pc ye format attım oyunu sildim ama yinede gameloopu kurunca aynı hesapla açılıyor ve es dosya yon .ile dosyaları silip id changer ile sıfırlama yapınca hesap sıfırlanmıyor arastırdıgım kadarı ile 7,1 gameloopta root yetkisi kalkmış o yuzden es dosyadan sildiklerim silinmiyormuş
bunun bi çaresi varmı başına gelen varmı yoksa sadece bendemi oluyor

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hile için sürekli char açmak istiyorsun heralde quest hesaptan eğer doğru düşünüyorsam özel msj at sana bir kaç link vericem device ıd changer ve files dosyalarını indirip oyun içinden bir kaç şey silmen lazım onları anlatırım

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Es dosya yöneticisi indirip internal storageye bas üstte dosya konumu çıkıyor "/" işareti var ona bas "data>data>com.tencent.ig>shared_pref kısmıda device_id var ona bas metin yeri açılacak sol üstte üç noktaya basıp "edit" yazısına bas "uuid" ve "install" diye 2 yazının yanında birsürü harrf ve rakam var oradan en az 7 8 tane rakam ve harf değiştir daha dün yaptım fix değil sorunun çözülmezse gameloop 4.4 indirip oyna benim gameloop 7.1 betada root yetkisi var

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile için sürekli char açmak istiyorsun heralde quest hesaptan eğer doğru düşünüyorsam özel msj at sana bir kaç link vericem device ıd changer ve files dosyalarını indirip oyun içinden bir kaç şey silmen lazım onları anlatırım
kanka konu açıp yazar mısın başkaları da faydalansın

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ayarlara gir sonra uygulamarim de sonra ordan pubg gir depolama gir orda verileri ve ön belleği temizle var ilk önce ön belleği temizle diyip sonra veriyi temizle de ve artık guest hesabın kalkmış olacak

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kayıtlı verileri temizlemen gerekiyo diyo biliyom olmazda özelden yaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
veri temizliği yapman gerekiyor detaylı bir şekilde istersen dc den anlatabilirm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...