Guilded.gg Account Creator - Hesap Oluşturucu Yayında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, Guilded.gg için hazırladığım hesap oluşturucusunu Youtube'da yayınladım. Youtube'da açıklamaya eklediğim URL'ye tıklayarak hesap oluşturucuyu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Not: Biraz private proxy'e ihtiyacınız olduğunu hatırlatayım.

Vasily Zaitsev
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu scripti bir silah gibi düşünebilirsin. kötü ellerin buna sahip olması, çok yaratıcı şeyler çıkartabilir. şahsen elimde olsa idi, bununla yapacağım işler ciddi bakımda büyük olurdu. eline sağlık.

Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
bu scripti bir silah gibi düşünebilirsin. kötü ellerin buna sahip olması, çok yaratıcı şeyler çıkartabilir. şahsen elimde olsa idi, bununla yapacağım işler ciddi bakımda büyük olurdu. eline sağlık.
Evet, haklısın bu yüzden kaynak kod paylaşmadım. Yeni açılan bir platform olduğu için platformun zarar görmesini istemem.

Vasily Zaitsev
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet, haklısın bu yüzden kaynak kod paylaşmadım. Yeni açılan bir platform olduğu için platformun zarar görmesini istemem.
bence de uzun süre paylaşma. hatta türk hostlarına bile kurmamanı tavsiye ederim. çoğu host firması müşterilerinin dosyalarını kurcalıyor. teamspeak3 içinde benim de elimde bir silah var:D %100 blacklist koruması. kendi sunucularım dışında hiçbir sunucuya kurmuyorum.

Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
bence de uzun süre paylaşma. hatta türk hostlarına bile kurmamanı tavsiye ederim. çoğu host firması müşterilerinin dosyalarını kurcalıyor. teamspeak3 içinde benim de elimde bir silah var:D %100 blacklist koruması. kendi sunucularım dışında hiçbir sunucuya kurmuyorum.
O kadarda abartmaya gerek yok bence hosting şirketinin sahibi kalkıpta benim scripti kullanacak değil ya :D

Vasily Zaitsev
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O kadarda abartmaya gerek yok bence hosting şirketinin sahibi kalkıpta benim scripti kullanacak değil ya :D
inan bana abartılacak kadar. host firmalarının ne denli gizlilik ihlali yaptığını bi' ben birde dostlarım bilir. hafife alıyorsun scriptini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...