Onaylı Üye
Hadi Herkes aklındaki komik fıkraları çıkrasın 
Alemsin yaa gerçi doğru az bir şey Adana haberleri izlesem yeterliBiraz haber izle yeterince gülersin zaten
okurken yoruldum kardeşgerçek hayatta 1 yılan var ve her yemek yediginde buyuyor ama yanlışlıkla kendine dokunursa dokundugu an ölür bu yılanda nokia 3310 daki yılan (hayattan sogutmak istedigim icin yazdım ole)
nyse fıkraya geçelim
1 tane adamın koyunu varmış hiç hamile kalmıyormuş adamların 20dk yol uzaklığında bir tanıdığı varmış o adamında keçisi varmış keçisi cok tanınıyor ve övülüyor hamile kalmayanları hamile bıraktıgı icin
adam ise el arabasını aldı yükledi koyunu koyuldu yola.. adamın yanına gittiginde sormuş 1 tane koyunu çiftleştirmek ne kadar adam 50 tl demiş sonra çiftleştirdiler.. sonra gene sormuş ben bu keçinin hamile olup olmadıgını nasıl anlayacagım? adam yarın yerde uzanıyorsa hamile ayaktaysa degil demis tamam demis ve gitmis yarın bakmıs keci ayakta sonra gene gitmisler adamın yanına adam bu sefer 100 demis kabul etmis çiftleştirdiler yarın sabah gene baktılar ayakta adam sinirlenmiş eline almış bıçağı kesicem şu koyunu demiş adamın karısı bey yapma 1 şans daha ver demiş adam 1 şans daha verdi ve gene gittiler.. sonra adam 150tl istemis gigeride vermiş sonra sormuş adama 2 keredir olmuyor bu sefer olması kesinmidir demiş sordukları adam cevaplamış olma ihtimali var demiş yarın olmuş adam ahırın kapısını açmaya korktu cünkü keçisinin hamile olmadıgını sanıyor karısına aç demiş ahırı karısı gidip açmış bakmış ahırda keçi yok bey! bey! diye koşmuş adamın yanına noldu hanım demiş karısıda yanıtlamış
keçi oldugu yerde yok el arabasına binmiş seni bekliyor (alıştı ya)
Temel'in eldivenle yazı yazdığını görenler sormuş:
- Niye eldivenli yazıyorsun zor olmuyor mu?
- Zorluğuna zor ama el yazımın tanınmasını istemeyrum.