Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Önerileriniz için teşekkürler. Hepsini denemeye özen göstereceğim

Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
direk kassadin oyna karahasat gir biraz düzgün oynarsan ....

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
beraber çıkabilirz knk istersen Midnight Express ekle

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hangi scyi kullandıgına baglı ama lpreborn kullanıyosan top vayne deneyebilirsin satmamaya çalış latede taşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
knk sett oyna nerf gelse de gayet güçlü bi dene derim

Üye
4 HİZMET YILI
Kanka JG master yi spamla her maç düşük elodan cıkmak için ideal arada arkadaşların hesaplarını boostluyorum JG Masterle 2 günde cıkıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Midde akshan

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
irelia der geçerim. gümüş silver gold eloda ondan üstünü tanımam vayne de baya op

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
soloda vayne mordekaiser darius gibi çarlar oynarsan iyi olabilir çünkü bunlar tek başına taşıma potansiyeli olan karakterler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyun bilgini geliştirdiğin sürece çıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...