Ayağımla oynasam en kötü gold olurum.Script sana kusursuz yada az kusurlu hero oynamayı sağlar.Script sana oyun bilgisi katmaz.Hero hakimiyeti ve oyun bilgisi birleşirse zaten master altına duşmessin.Script kullanıp üstüne win alamıyorsan oyun bilgin çok azdır.Scriptle bile oynamayı bilmen lazım.Öyle boşluğa basıp rank kasamazsın.Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Sana yapman gerekeni söylüyorum bu saaten sonra solo mainliyosun gareni cekiyosun yenilmez ilham runu giriyosun itemlere hiz kesen olu adamin zırhı agir yara acan itemin adini unuttum kritikte veriyo onu alicaksin sonra buyu dirençlerinden hareket hjzj vereni alicaksin ayakkabıyı eğer çok cc varsa merkur alabilirsin ama savaşçı cizmeleri cok guzel oluyor son itemde sana kalmış surekli ayrik ittirme kule almaya bakican böyle böyle 2 günde golda çıktımMerhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]