Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Aslında gümüş elodan çıkabiliyor olam gerek eğer yeterince iyi oynuyorsan lanei kazanınca direk maç bitiyor gümüşte hatta plata kadar falan böyle plat ve dia elodan sonra insanlar hata yapmaya başlıyor satıyor maçı falan filan hero önerisine gelicek olursak top lanede scriptsiz için aatrox şuan güçlü durumda sc istiyorsan irelia oluyordu sanırım sc ile

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Ayağımla oynasam en kötü gold olurum.Script sana kusursuz yada az kusurlu hero oynamayı sağlar.Script sana oyun bilgisi katmaz.Hero hakimiyeti ve oyun bilgisi birleşirse zaten master altına duşmessin.Script kullanıp üstüne win alamıyorsan oyun bilgin çok azdır.Scriptle bile oynamayı bilmen lazım.Öyle boşluğa basıp rank kasamazsın.
Üst koridor:fiora-teemo-sion
Orta koridor:zed-irelia-cassi
Orman-karthus-rengar-graves-

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
alistar iyidir bir dene istersen kolay mekaniktir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hangi heroyla çıkabilirsin bilmiyorum ama banlaman gereken şey kesinlikle yasuo

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1v9 taşıyabileceğin çarlar önemli düşük eloda. Top lanede jax, camille ve fiora. Mid lanede katarina, yasuo ypne ve irelia ile rahat çıkarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar benim sana önerebileceğim şey şudur, Mordekaiser ile hem yukarıda hem ortada oynayabilirsin. Aynı zamanda hileyle birlikte çok başarılı olabileceğini düşünüyorum. İyi oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum nasus,morde,yorick split push yapabilen neredeyse tüm herolarla rahat bir şekilde plata kadar çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Sana yapman gerekeni söylüyorum bu saaten sonra solo mainliyosun gareni cekiyosun yenilmez ilham runu giriyosun itemlere hiz kesen olu adamin zırhı agir yara acan itemin adini unuttum kritikte veriyo onu alicaksin sonra buyu dirençlerinden hareket hjzj vereni alicaksin ayakkabıyı eğer çok cc varsa merkur alabilirsin ama savaşçı cizmeleri cok guzel oluyor son itemde sana kalmış surekli ayrik ittirme kule almaya bakican böyle böyle 2 günde golda çıktım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
jungle oynayarak çıkabilirsin örneğin graves,kartush,lee,rengar,kindred oynayarak çok rahatça oyunlara carry koyup taşıyabilirsin kanka

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sc kullanıyorsan kogmaw ve ya twitch tarzı herolar tercih et

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yüksek ligdeki bi arkadaşını gold hesaba sokarak pre ilerleyip yükselebilirsin en azından bataklıktan çıkarsın

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kanka Sylas şuanda güçlü. Haricinde iyi bir support gibi oynarsan supporta oyuna çok fazla etkin olur. Supportlar deli gibi roam atarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...