Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
solo try darı garen vayne ırıealla bunlar cıdden tasıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Gümüş Elodan çıkış için 1 vs 5 şampiyonları şart
misal samira riven zed ya da jungle da amumu
en iyisi pre alıp vayne ve support kombolamak plata kadar çok hızlı cıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
mordekaiser master garen trundle gibi oynayışı kolay ve taşıma kapasitesi olan şampiyonlarla rahatlıkla çıkarsın

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gumus elodan memoryhackers ile cikabilirsin knkm
Post automatically merged:

memoryhacker sayesinde cikarsin xd

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
teemo oyna topu ezersin middede teemo iyi gidiyor genelde midde oynuyorum ben

Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Genelde adc oynamani tavsiye ederim veya jungle

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kısa ve öz Irelia.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bu olay sadece karakterlik bir durum değil oyun bilgin de önemli e sporcuları izlemeni öneririm karakter olarakta nasus öneririm kanka

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İreliada toplanede rahatlıkla oyunu taşıyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaş
Bir şampiyonda ustalaşmanızı ve sadece onunla veya en fazla iki şampiyonla oynamanızı ve onlardan en iyi şekilde yararlanmaya çalışmanızı tavsiye ederim çünkü bu zaferi olumlu yönde etkileyecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
mid veya soloda çek ire scripsen veya biliyosan çarı kastınmı karşında durmaları cok zor veya nasus al soloda farmla ayrık ittir öylede kazana bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Her karaeterle çıkabilirsin önemli olan takım ile beraber oynayabilmek

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
masterda bir kaç ustaca numarayı deneyip öğrendikten sonra ve %80 gank %20 farm oynarsan rahatlıkla çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
script kullanıyorsan irelia topta midde fena iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...