Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam sc ile bile cıkamıyorsan yani tek çaren kafa dengi duo bulmak

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
tek çıkmanın en kolay yolu oyunu tek başına domine edebileceğin solo veya orman gibi lanelerde oyna

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bro plata kadar sadece master yi oynarsan çıkarsın zaten tr de sur vermiyolar her oyun late game e kalıyorsun düşük eloda

Üye
4 HİZMET YILI
o biraz takımına ve senin oynayışına bağlı bana kalırsa karaktere bakmıyor oyun bilgisi vb çok önemli eğer oyun bilgin yeterli seviye de değilse script kullanmanı öneririm daha hızlı çıkmak için script kullanırken yasuo xerath gibi çarlarla kolay çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Takımını öne geçirmek istiyorsan ayrık ittiren charları oyna. Örnek olarak Yoricki önerebilirim 2v1 rahat atarsın takımın feedliyorsa sen inhiye dayandığında karşı takımını oyalayacaksın senin takımın öne geçecek

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
heroyla alakalı değil aslında sonuçta yeni meta sadece snowball üzerine dayalı ama eğer oyununa güveniyorsan jgl oynayıp takımını kastırabilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
ben adc mainim, başka lane de de oynamak istemiyorum. ama silver da gelen suplar çok kötü. canım sıkılıyor oyun kaybedince

Death is right beside me just like the wind
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vayne topda ama çok rahat çıkarsın veya teemo

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Katarina ile snowball olmak çok kolay early de doğru oynadığın sürece o eloda da kolay kolay durduramazlar katayı

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ADC jinx late gamede mahvediyor 1v20 bile atarsın sc ile şiddetle tavsiye edilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
orman mainle al lee.master.kha bunlarla taşı takımını al sana plat yolu
master ve khada farma yatsanda güçlenirsin fakat lee sin de gang atmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...