Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
İrelia yone yasuo kogmaw kalista vayne lucian tristana

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Twitch support oynaya bilirsin. Gayet keyifli oluyor. Lane'de çok durmuyorsun sürekli roam attığın için takımı da öne geçiriyor fazlasıyla. Twitch bilgin yoksa ratirl izleyebilirsin gameplay videoları var. En azından matchup için.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
mid olarak zed gibi assasinleri oynayabilirsin script komboları hızlı yaptığı için güzel kill toplarsın soloda da kite yapabileceğin teemo kayle vayne gibi ranged şampiyonlar önerebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Dostum scriptle denemene bile gerek yok. Tryndamare veya Illaoi ile tek başına o elolarda taşırsın. Çok rahat çok profesyonel şampiyonlardır. Ha oldu da scripti bile kurtarmıyorsa, çok da şeeyy yapmamak lazım yani :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Öncelike kendine bir tane pre bulmanı öneririm duoq oynayarak daha rahat çıkarsın. Karakter olarak Top için Darius Nasus Vayne ve İrelia öneririm Mid için Yone Corki oynayabiliyorsan Katarina Adc için Vayne ve Samira

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Jg için lillia khazix - top lane camille sion riven - adc kalista vayne samira kaisa - support brand xearth - mid zed yasuo

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Katarina,İrelia support olarak Pyke bu üçü taşıyıcı karakterdir rahat şekilde lig çıkarsın yada Ekko veya Kassadin

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bi hero seç o heronun birincileri neler yapıyor bir araştır hocam

Üye
4 HİZMET YILI
dostum takımın iyi olmadıktan sonra sen tek başına oyunda ne yapabilirsin ki ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Scriptle hero farketmez ama normal oynıcaksan al katayı tüm tuşlara bas penta win kolay yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sup oynayarak çıkabilirsin dostum lux-morgana - blitz spamla kafan rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...