Dostum ezrealle rank atlayabılırsın script le ise yasuo tavsiye ederim iyi günler .dMerhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
knk gümüşten xerath kogmaw gibi script ile düşük eloyu katleden çarlar oynarsan çok rahat çıkarsınMerhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.
[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]