Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka vayne olabilir morde olabilir.
Güncelleme notlarındaki güçlü çarları iyi oynuyorsan onlar da olabilir.
ben güncelleme notlarındaki değerleri takip edip iyi çarları sağlam oynayarak çıktım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
xerarth ve viktor oynamayı dene mid de

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Topta kayle öneririm çok güzlü bu yamadan sonra

Üye
4 HİZMET YILI
midte xerath oynayarak çıkabilirsin syndra da güzel oluyor

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ben presiz sc ile sadece soraka oynayarak dia ya çıktım sen düşün

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gümüş elodan çıkmak için sohbet etmemen toxic insanlardan takım arkadaşlardan uzak durman lazım ayrıca taşıyabilicek karakterler almanı öneririm master,Katarina,vayne

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kazanma oranı en yüksek şampiyonlar Lillia, Morde, Kayle, Master Yi, Shyvana, Brand, Swain

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
top lane yorick kesinlikle öneriyorum knk cok güçlü bir hero sadece karşındakine göre oynaman laım sonrası win yani hemde çok basit bir hero

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
top lane kalista vayne tavsiyem budur kolayca çıkarsın ve yanına jung birsiin alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Jungle ww oynarsan kısa zamanda çıkarsın dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...