Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka sana karakter önerisi olarak jungle master yi oyna derim ama daha güzel bi öneri istersen bir arkadaş bul kendine bot pre yada mid&jungle olarak oynayın oyunu beraber domine ederseniz win almanız o kadar kolay olacaktır şimdiden sana iyi şanslar :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Early gamede güçlü olan şampiyonları tercih edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kendine bir Koridor belirle Ve aynı şampiyonları oyna Kaybetsende devam et

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dayım al twitchi taraya taraya çık bu kadar basit

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
jung master alıyorsun ama bol bol gank atıyorsun free win gank atmazsan olmaz

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yeteneğin varsa her şampiyonla çıkabilirsin, çıkamıyorsan ligin orasıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
khazişx rengar pantheon basit şampiyonlarla çıkmayı dene

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Nasus ,Trundle al top lane yap sadece lane it baktın oyun bitebilecek seviyede o zaman takımınla oynarsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
şimdi sana herkes gibi bu karakteri oyna bu iyi siye bir şey söyleyemem. Tavsiyem sadece oyunu taşıyabilen bir şampiyona odaklan. Top lane vayne demiş bir arkadaş ama şöyle bir şey var top lane vayne’ye 3 defa gang atıp öldürürler sonra trollemeye başlarsın ne yaparsan yap toparlayamazsın. Bu sadece bir örnekti senin için

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Script kullanacaksan yanına güvendiğin bir support bulup her adcyle bot lanei bitirebilirsin oyunda zayıf lanelere de destek olursanız lig atlamamak daha zor olur

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Acho que Kalista e Vayne são bons campeões para tentar subir, mas não são só campeões, depende do seu estilo de jogo e movimentação no jogo, o que você pode fazer para melhorar.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
jungle oynayabiliyorsan oyunu domine edebilirisin ben düşük elolarda oynarken s7 zamanlarında vi ile cikmistim gümüşten plata scriptsiz ama scriptle jungle çarı bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
Evelynn orman. Rakibin redini çalın ki %99 ihtimalle kimse totemlemez veya korumaya çalışmaz. Eğer karşı ormancı redden başlayacak bir şampiyon ise blue buff çalın. Sonra haritanın neresindeyseniz çaldıktan sonra en yakındaki laneye baskın atın %100 sonuç verecektir.

Örnek vermek gerekirse haritanın alt kısmında başladınız. Takımınızdaki top lane oyuncusuna ittirmemesi gerektiğini söyleyin. Rakibin redini çalın, büyük ihtimalle rakip minyonları itecektir. Arkasından dolaşın ve ilk kanı alın. Hemen teleport atıp laneye gelmek isteyecektir. Yapabilecek canınız varsa bir kez daha kesin. Bir koridor düştü bile.

Sonra sıra bot lanede. Yine haritanın alt tarafında olun. Büyük ihtimalle kontrol totemi almayacaklardır. Bot lane adamları takasa zorlayınca siz de girin ve 3 v 2 rahatlıkla kazanın.

Build olarak şu 3 itemi her zaman alın.

Gezgin Çizmesi - AD Orman Kırmızı Itemi - Üçlü Kuvvet

Gerisi oyunun gidişatına göre size kalmış.

Inanın tilt etmesi çok kolay bu eloda. Çünkü kimse Evelynn'a karşı nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor. Size ss'li sonucunu da göstereyim belki umut ışığı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yone oynayın 1 hafta düzenli oynadıktan sonra çok kolay kazanıcaksın ve sakin oyna
Post automatically merged:

sakin oynarsan karakterin bi önemi yok

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Düşük ligler için basit berserker karakterler her zaman çok kullanışlıdır. Doğru build ile üstlerine koşman yetecek, rakibin takım olgusu olmadığı için kolayca aksiyona girebilirsin engellenmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...