Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
En tepede bir irélia veya darius öneririm, bölünmüş vuruş kazanır, güçlü olmak yeterli değildir, hedeflerin etrafından dolaşmayı ve mümkün olduğunda kuleyi nasıl alacağınızı bilmeniz gerekir.

0ccx
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oynadığın lane'in metada bulunan top 3 karakterini alıp mekaniklerini tamamen çözüyorsun ardından ranked spamlıyosun tada gold oldun :)

Üye
4 HİZMET YILI
akıllı oynarsan her heroyla çıkarsın bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
support oynama ne oynarsan oyna kanka birde jax master tarzı tasıyan herolar almalısın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence en son gelen dayanıklılık bufflarından, ağır yara nerflerinden ve bufflardan sonra şunlar çok güçlü: Wukong, Viego, Aatrox, Darius, Sett, Irelia, Akali. Top lane main olduğum için hep top saydım :). Top lane çarları şuan güçlü bence.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
samira, master, vayne çok rahat taşır çıkarsınö

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adc de ezreal kog vayne önerebilrim knkm her ne kadar sc olsada oyun bilgiside lazım unutma

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
master yi al direk cıkarsın knk

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
knk garanti yasuo ya sc li yasuo çok iyi

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Jungle öğrenirsen oyun bilgin çok iyi olur tabi ki bunu yayıcılae veya yt çerez anlatıyor genel mantığını. Tahminimce lane beceremiyorsundur. Jungle da volibear tarzı herolara düşük eloda karşılık veremiyorlar. Mekaniklerin iyiyse ve takımında lanelerde cc varsa graves ile snowball yakalarsan win strike ile çıkarsın plata kadar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Reis bence jungle meta şampiyonlari oyna vence wukong baya güçlü

Üye
4 HİZMET YILI
diana canavar oluyor ormanda onun dışında iyi oynarım diyorsan support karakterler denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
vex, gwen, samira vs. olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
adc veya jungle rolleri op oluyor denemelisin hele jungle her laneyı kastırabılırsın adc de dps cıkartıp tasıyabılırsın

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
metaya bakmalısın öyle settle fistanla olcak bir iş değil bu şuan üst olaf çok güçlü metada o var onu oynayabilirsin

Üye
4 HİZMET YILI

soloda nasus oyna 300 stack olunca durdurulmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...