Gümüş Elodan Hangi Karakterle Çıkabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
vayne yanada olaf top lane

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk al topta fiorayı yok et çok güçlü sadece doğru şeyleri yaparak 1v3 atarsın birazda güzel mekanik ve oyun bilgisiyle tatlandırınca 1v5 atabilen bir hero dene

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
warwick ile çok kolay çıkabilirsin ben öyle çıkdım

Üye
4 HİZMET YILI
dostum irelia fiora oynayabilirsin ikisi de çok güçlü

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lane ne göre değişir ama sup oynuyorsan pyke lux

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba, League Of Legends da gümüş liginden kurtulamıyorum. Scriptle çıkmayı denedim olmadı. Scriptsiz çıkmayı denedim olmadı. 90 LP civarlarını çıkıyorum bu sefer takımdaki oyuncular feedliyor. Sizden istediğim bana mid veya solo lane ninde gümüş elodan çıkabileceğim bir şampiyon önerisi yaparsanız sevinirim. Ek olarak script kullanıyorum, Scriptle de güzel gidecek şampiyonlar önerebilirsiniz. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkürler. İyi günler dilerim.

[Doğru konuda açtığımı düşünüyorum. Eğer yanlış konuda açtıysam kusuruma bakmayın.]
hocam top lane mainle sadece darius tahm kench ve sett spamlayarak birazcıkta oyun bilgisiyle plata kadar çıkıcağını düşünüyorum karakterleri bilmen gerekiyor tabii :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka ben nasus oynayarak çıktım gayet kolaydı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nasus İle Baya Yükselirsin Sadece Biraz Oyun Bilgisi Gerekiyor Onu da Çözersen Rahatlıkla cıkarsın .

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Solo illaio aşırı derecede güçlü olursun tflere çok katılmadan kendi halinde takilirsin hem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Top lanede tahm kench oyna çok rahat çıkarsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI

kanka yemin ediyorum artık tr serverinde bronz silverda falan master darius gibi op herolarda işe yaramıyor şans işi belki iyi takım gelir ama büyük ihtimal a*tal a*tal kişiler geliyor en ufak şeyde afk kalıyo yada direkt kötü oynuyolar tasıyamıyosun prenle falan gir bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
darius, yone, zed , ezreal ile çıkabilirsin yasuo tavsiye etmem bronz a kadar düşebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mid lane bence sc için çok op bir lane iki lane de gidebilen mobil çarlar oynandığında (kata,ire,yasuo)çok kolay çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben Fresh hesapta Irelia ile gold 2'ye çıkabildim çok rahat öneririm

Y3DUX
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben top lane nanus oynamıştım rahat altın olmuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...