- Konuyu başlatan
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ama diyeyim gülmekten hastanelik olabilirsinBugünden sonra izleyeceğim bakalım.![]()
Ama diyeyim gülmekten hastanelik olabilirsinBugünden sonra izleyeceğim bakalım.![]()
2-3 yıl televizyondan uzak kaldığın çok belli ediyor dostum esra erol izdivaç programı değil de daha çok insanların arasında meseleleri çözmekte.Yaklaşık 2-3 yıldır düzgün Televizyon başında 1 saat geçirmedim, ama Esra Erol gibi bir izdivaç programının bu denli izlenmesi çok saçma. Çok saçma dizilerin bu denli izlenmesi çok saçma gerçekten. Akıncı diye dizi var saçmalıklar abidesi olan bir dizi ve genede top 10'a girebiliyor. Saçmalık gerçekten.
Dünkü box maçı fena değildi.Merhaba arkadaş bugün televizyon reytinglerini paylaşacağım
Reyting Nedir > (TV izlencesi için) izleniş durumu, izlenme.
AB Grubu Nedir >Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar grubudur
Total Grubu Nedir >Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar ile daha alt kesimin toplamıdır
10 Şubat 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları
Total
Ekli dosyayı görüntüle 60028
AB
Ekli dosyayı görüntüle 60029
Forumlar özgür ortamlardır. Herkes özgür bir şekilde düşüncesini belirtebilir.anlamadıgım bunları paylasınca ne olacak.cok sacama.kımseyı ılgılendırmez boyle seyler.
keyfi paylaşıyorum öylesine yanianlamadıgım bunları paylasınca ne olacak.cok sacama.kımseyı ılgılendırmez boyle seyler.
Boks maçı programı gene şaşırtmıyor...Merhaba arkadaş bugün televizyon reytinglerini paylaşacağım
Reyting Nedir > (TV izlencesi için) izleniş durumu, izlenme.
AB Grubu Nedir >Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar grubudur
Total Grubu Nedir >Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar ile daha alt kesimin toplamıdır
11 Şubat 2021 Perşembe Reyting Sonuçları
Total
Ekli dosyayı görüntüle 60064
AB
Ekli dosyayı görüntüle 60065
2-3 yıl televizyondan uzak kaldığın çok belli ediyor dostum esra erol izdivaç programı değil de daha çok insanların arasında meseleleri çözmekte.