Efsane Üye
The breaking bad
Our planet
Our planet
thirteeen reasons whynetflixten olursa sevinirim![]()
Bilimkurguya bayılırım battlestar galactica bitirmiş adamız sağol ama arkadaşım önerdi the 100'ü listeye ekledim akşam bakıcam başka önerin var mı?Bilim kurgu seviyorsan son sezonu yeni çıkan The 100 ü izleyebilirsin dünyanın yok oluşuyola alakalı bi film ama gerçekten bayağı sarıyor. Stranger Things de önerebilirim sevdiğim dizilerdendir yine bilim kurguYine bi bilim kurgu dizisi Lost in Space izleyebilirisin iyi seyirler.
Lost in Space gerçekten sarıyor haberin olsun onu da listeye ekle bence. Başka önerebileceğim bir şey aklıma şuan gelmiyor gelirse yazacağımBilimkurguya bayılırım battlestar galactica bitirmiş adamız sağol ama arkadaşım önerdi the 100'ü listeye ekledim akşam bakıcam başka önerin var mı?
Sağol kral sendede dizi bitmiyor maşallah. Lost in space'e bakacağım listeye ekledim. Stranger thingse gelicek olursak 1. sezon izledim sarmadı be, devam etmedim.Lost in Space gerçekten sarıyor haberin olsun onu da listeye ekle bence. Başka önerebileceğim bir şey aklıma şuan gelmiyor gelirse yazacağım![]()