Güncel Genshin Impact hilesi var mı?

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, piyasanın en iyisi korepi yaklaşık 2 ay önce hile desteğini kestiği için oyuna adam akıllı girilmiyor. Bildiğiniz düzgün ve güvenilir bir Genshin hilesi var mı? Paralı ya da bedava olması önemli değil. Bir de acaba bu forumda yakın zamanda Genshin hilesi paylaşılır mı?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Genshin hilesi bulunmamaktadır, ama farklı bir bilgisayar üzerinden farklı bir hesap ile private server açabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Araştırdığıma göre sadece Çin versiyonunda hileler bulabildim sanırsam global sürümünde hile yok.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Genshin hilesi bulunmamaktadır, ama farklı bir bilgisayar üzerinden farklı bir hesap ile private server açabilirsin
Private server olayı hile kullanmaktan daha tehlikeli valla. Hem her şeye anında erişme isteği pek cazip gelmiyor. Hileyi sadece uzaktan toplama ve konuşmaları geçmek için kullanıyorum.

knk genshin impacttede hile olmasın bi zahmet
Yeni oyuncusun sanırım ya da hiç oynamıyorsun. Uzun süredir oynayan birinin böyle bir yorum yapması çok zor :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
reis ben bi kere yaptım rat bulaştı o yüzden bilmiyorum varsa paylaşın indirelim

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Korepi hilesi hala devam ediyor. Ama belirli sayıda kişileri alıyorlar. Sadece hileye ulaşılmasını zorlaştırdılar. Kayıt süresi, lisans, hwid vs. olaylara geçtiler. Kısaca alımlar olduğu zaman giriş yapabilirsin. Onunda belirli bir süresi yok.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
quanzhis discord adresimi ekle elimde 2 farklı hile var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
piyasada genshin hilesi de çok zor bulunuyor bi kaç yerde bulabildim fakat ne kadr güvenli bilemiyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gelirse cidden çok iyi olur epeydir yok piyasada

Üye
2 HİZMET YILI
alınır bence çok kullandım hiç kötü bir yanı yok ve uygun