Güncel hile lazım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
phantomers de hile varmı şuan bedava verebileceğniz ?* wall hack olsada yeter :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: GÜNCEL HİLE LAZIM !

AimCraviTe' Alıntı:
ya zulu hilesi nekadar ?? nasıl alabılırım

Yakında hocam , bu tür sorular sormanıza gerek yok çıktığında zaten göreceksiniz ama çok yakında olduğunu söyleyebiliriz bir nefes kadar yakın bile denebilir :)

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
son sorum aıcım sende kusura bakma ya :/.....şimdi hanı dedınya phantomers de BEDAVA olucak dıye ??? kesın bansız olcak dımı yada log felan gelmıyecek ? yada paylaşılında haberım olucakmı ?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

AimCraviTe' Alıntı:
son sorum aıcım sende kusura bakma ya :/.....şimdi hanı dedınya phantomers de BEDAVA  olucak dıye ??? kesın bansız olcak dımı yada log felan gelmıyecek ? yada paylaşılında haberım olucakmı ?

Yok log falan kardeşim biz loglu hile paylaşmayız, bu teamı öyle baska sitelerdeki team gibi sanmayın (özellikle thefrm de) dışarıdaki teamların %99 u lamer.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

AimCraviTe' Alıntı:
yaa 1 yıl oldu nezaman gelor ? :D :D :D
Böyle sorular sormana gerek yok dedikçe sen sormaya kararlısın sanırsam. O yüzden sen hariç herkesin sorusunu yanıtlayacağım :)

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
En Kısa Zamanda Gelecek Arkadaşım...Arkadaş Çalışıyor Bitmek Üzere Ayrıca Vakit Sıkıntısı da Var..Okul Bir Yandan Anliyacağın..En Kısa Zamanda Gelecek...Tam Süre Ben Bilemem..Ancak İçimden Bir Ses En Fazla 1 Ay Belki Diyor :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Çalışıyorum beyler ben Okumuyorum Vaktim oldukça loadere bakıyorum ve Daha phantomersi bile indirmedim DwordTeamdan - Caus Vakti oldugunda Adresleri Güncelliyor ..

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Pointerlerin degismesi sikinti degil. Sikinti left calismasi bu yuzdrn zaman zor buluyor biraz anlayis gosterin lutfen.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Cvp: GÜNCEL HİLE LAZIM !

AimCraviTe' Alıntı:
phantomers de hile varmı şuan bedava verebileceğniz ?* wall hack olsada yeter :D

http://memoryhackers.org/showthread.php?tid=368&action=lastpost bu var ama pek hileden sayılmaz yinede yoklukta iş görür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...