LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Hepsine Not Düştüm Dostum Hepsi Çalışıyorşuanda çalışan bi script varmı hiç birinden bir şey anlamadım
indirme linkleri vs video olarak koymuş ama ben nasıl bulacagım özele gelirmisinHepsine Not Düştüm Dostum Hepsi Çalışıyor
Bunlar Sadece Hilelerin İsimleri Bir Çoğu Paralı Buralardan Erişemeyeceğin Hileler Konuyu Okumanızı Tavsiye Ederimindirme linkleri vs video olarak koymuş ama ben nasıl bulacagım özele gelirmisin
özele gelirmisin lütfenBunlar Sadece Hilelerin İsimleri Bir Çoğu Paralı Buralardan Erişemeyeceğin Hileler Konuyu Okumanızı Tavsiye Ederim
dostum ben alıp bi kaç ay kullandım ve ban yemedim hesapta hala duruyorgos ban atıyor onu yazmamıssın kardeş bu arada teşekkürler
Konuya bir başka bilenden cevap atmak gerekirse ,
gos external cok kötü oyun sergiletiyor ve ban attırıyor 1 gün bile sürmüoyr
hanbotta aynı sekilde hızlı ban gos externala göre daha güzel
riftwalker aralarında en iyisi evade acmadıgın sürece ban sadece toplu ban atımlarında gerceklesiyor o yuzden public degil davet kodu 50 dolara satıyorlar
Biikson hakkında bilgim yok
bir dolandırıcı daha pikachunun yaptıgı cracki parayla satıyor bunlara aldırıs etmeyin
yalan , sadece riftwalker iyi oda öyle bildigimiz script gibi calısmıyor kite felan var sadece ban yok ama toplu banlarda ban atıyorlardostum bu biksoon hala çalşıyor ve undetected yazmışlar doğru mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?