LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar, Malum Lol Scripti Bulmak İmkansıza Doğru Gidiyor. Bunun İçin Şu An Hala Ayakta Kalan ve Pek Bilinmeyen Platformlar Hakkında Bilgi Vermek İstedim...
1. Platform: Biksoon;
Başta Adından Çok Söz Ettirse de Riot Bu Platformu 2 Hafta İçerisinde Dava İle Kapattırdı Bu Süreçte Yüklü Miktarda Tazminat Ödeyen Biksoon Tarafı Siteyi Kapattı Ancak Script Hala Çalışır Vaziyette Ve Bazı Sitelerde Satışı Da Var. Deneme Şansım Olmadı Ancak Efsane Olduğunu Şu Videolar İle Sizlere Kanıtlayabilirim...(Script Hala Aktif)
2. Platform: hanBot;
Bir Ara Çin'i Sallayan Bu LoL Scriptti Artık O Kadar Da İyi Değil Ve Fiyatlar Malesef Çok Yüksek Hileyi Kulalnmaya Başladıktan 3-4 Gün Sonra Ban Yemeniz İse İşten Bile Değil Ancak Zamanında Kullanma Fırsatım Oldu Ve O Zamanların En Beğendiğim Scripti Olduğunu Söyleyebilirim. Scripte En Uyumlu Champ İse "Xerath" Çok Uzatmadan Bunun Da Videolarını Göstereyim...(Script Hala Aktif)
-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-
-
3. Platform: Rift Walker;
Bu Script Şu Anda Çalışır Durumda Çok Yeni Olduğunu Söyleyebilirim Kullanma Fırsatım Olmadı Güncel Ve Çalışır Durumda Olmasına Rağmen Diğer Tüm Scriptler'in Tersine Ban Riski Yok. Bu Script Yeni Olduğu İçin Hakkında Daha Fazla Bilgiye Sahip Değilim Onun İçin Videolarına Bakalım...(Script Hala Aktif)
-
-
-
4. Ve Son Platform: GOS; Çok Eski Olmasına Rağmen Halen Ayakta Ve Hala Formunu Koruyan Bir Script LoL'e Güncelleme Geldikten 24 Saat Sonra Bu Scripte De Güncelleme Gelmesi İse Bu Scripti Harika Kılan Etmenlerden Birisi Zamanında Çok Fazla Kullandım Ve Cidden Zevk Alarak Oynadım Bir Kaç Kere Forumda Paylaştım Ancak GOS Uygulamasının İçinde Farklı Bir Site Olduğu İçin Konum Kapatılmıştı. Neyse Videolara Geçelim Ve Konumuzu Sonlandıralım...(Script Hala Aktif)
Arkadaşlar Aslında Birkaç Tane Daha Platform Var Ancak Hiç Kullanışlı Değiller Onun İçin Size Beğenebileceğiniz 4 Tane Güzel Script Önerdim. İyi Günler
EK NOT: Arkadaşlar Bunlar Hile Değil Sadece Platformlar Bana Link Nerede Yazmazsanız Sevinirim
EK NOT: Arkadaşlar Bunlar Hile Değil Sadece Platformlar Bana Link Nerede Yazmazsanız Sevinirim
Son düzenleme: