Ultra Üye
Eski Sihirdar Vadisine Dönebilir & Skin Değiştirebilir & Challenger Çercevesi Yapabilir & Takımınızın Kostumunu Değiştirebilirsiniz
Unutmayın: Kimse Göremiyor Sadece Siz
1.Takıma " ben skin hilesi kullanıyorum , kostum hilesi var bende , eski sihirdar vadisi var bende " demediginiz sürece report yemezsiniz ban'da yemezsiniz
2. Report Yediginizde Uzaklaştırılabilirsiniz
UYARI : Bildiğiniz gibi TR'de yasaklandı size önerim ana hesabınızda kullanmayın ama duyduguma göre 3-4 aydır kullanıpta ban yemeyenler var sakın bunu kullanın olarak algılamayın şans olayı
(Diğer Serverlardada çalışıyor ban riski yoktur.)
Nasıl Silinir : C: / Fraps klasörünü temizleyin
Hextech Onarım Aracı Kurun Tekrar Yama Yapmaya Zorlayın.
(Ana Hesabınıza gireceğiniz zaman da geçerli bu durum ban yiyebilirsiniz şans olayı dediğim gibi.)
YAPIMCI : Ben Değilim.
İndirme Linki :
Virüs Total :
Konuyu İnceleyenlere İndirenlere Teşekkürlerimi Saygılarımı Sunarım
Unutmayın: Kimse Göremiyor Sadece Siz
1.Takıma " ben skin hilesi kullanıyorum , kostum hilesi var bende , eski sihirdar vadisi var bende " demediginiz sürece report yemezsiniz ban'da yemezsiniz
2. Report Yediginizde Uzaklaştırılabilirsiniz
UYARI : Bildiğiniz gibi TR'de yasaklandı size önerim ana hesabınızda kullanmayın ama duyduguma göre 3-4 aydır kullanıpta ban yemeyenler var sakın bunu kullanın olarak algılamayın şans olayı
(Diğer Serverlardada çalışıyor ban riski yoktur.)
Nasıl Silinir : C: / Fraps klasörünü temizleyin
Hextech Onarım Aracı Kurun Tekrar Yama Yapmaya Zorlayın.
(Ana Hesabınıza gireceğiniz zaman da geçerli bu durum ban yiyebilirsiniz şans olayı dediğim gibi.)
YAPIMCI : Ben Değilim.
İndirme Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Virüs Total :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Konuyu İnceleyenlere İndirenlere Teşekkürlerimi Saygılarımı Sunarım
Son düzenleme: