Bilinmiyor
Efsane Üye
O şuan elimde yok yani onu bulmasını bilmiyorum ikisi aynı anda hiç görmedim![]()
peki takla koşu ayrı varmı ?
O şuan elimde yok yani onu bulmasını bilmiyorum ikisi aynı anda hiç görmedim![]()
Var paylaştığım pointerlardapeki takla koşu ayrı varmı ?
Rica ederim dostumgüzel oldu bu sağol
Olmazsa bırakırım bu işiDaha denemedim ama deniycem eyw olmazsa yakalarım seni haaa
Var paylaştığım pointerlarda
yok aga obj sıkıntı cıkartmıyor bende sadece checkbox ' u kapatıp acıyom bu kadarobj'li örnek team kill takla vs kodluyorum 1.maça giriyorum sıkıntı yok 2. maça girdiğimde donup kalıyor giriş ekranında
Oyuna girerkene aç kapa yap düzelir hata vermezobj'li örnek team kill takla vs kodluyorum 1.maça giriyorum sıkıntı yok 2. maça girdiğimde donup kalıyor giriş ekranında
Adam işi biliyor ama ben kapamasamda oluyor ona göre kodladımyok aga obj sıkıntı cıkartmıyor bende sadece checkbox ' u kapatıp acıyom bu kadar![]()
aga sen kapatım acmadan yapabiliyormusun ? yoksa direk timereremi yapıyonAdam işi biliyor ama ben kapamasamda oluyor ona göre kodladım![]()
yok aga obj sıkıntı cıkartmıyor bende sadece checkbox ' u kapatıp acıyom bu kadar![]()
Kapatıp açmadan oluyor benim d3d bu hileaga sen kapatım acmadan yapabiliyormusun ? yoksa direk timereremi yapıyon
Evet aynen öyledemek istediğin oyun içi aktif ettik'ten sonra oyun bitiminde kapatıp checkbox'u ardından tekrar oyuna girince açmak'mı ?
Evet aynen öyle
Pointer bularak benim bulduklarım bu kadarbütün karakterler yok kendimiz karakter nasıl eklicez
İnternette karakter pointer bulma yaz çıkar kardeşimben bi türlü bulamıyorum bana bitane video linki ataemısın