Çalışmıyor Güncell Pointer Yama Sonrası 12.09.2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
No Weapon SP'de çalışıyor arkadaşlar.
Name Esp, No Recoil, No Spread, No Reload, Rapid Fire, İnfinite Ammo, No Weapon SP, Early Respawn, Jump, Move Speed...
Benim saydığım bu 10 özellik hepsi çalışıyor...

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
No Weapon SP'de çalışıyor arkadaşlar.
Name Esp, No Recoil, No Spread, No Reload, Rapid Fire, İnfinite Ammo, No Weapon SP, Early Respawn, Jump, Move Speed...
Benim saydığım bu 10 özellik hepsi çalışıyor...

Dedikleri doğrudur arkadaşın aynılarını ben buldum paylaşıldı forumda zaten burda çalışmıyor demeyiniz verdiği bütün pointerlar çalışıyor....

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öyle Bir Durum İmkansız Kardesim Karakter Hilesini Kullandığın Zaman Envanterinde o Karakter Gözükmeyeceği için ekipman kullanamazsın ve bunun hileside mümkün değil
o zaman karaktere envantera eklenen setlerin özelliği gelebilsin mesela dayanıklık +%30 şöyle bir seçenek eklenebilirse hp = biz belirleyelim el ile Zırh +%biz belirliyelim gibisinden

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
o zaman karaktere envantera eklenen setlerin özelliği gelebilsin mesela dayanıklık +%30 şöyle bir seçenek eklenebilirse hp = biz belirleyelim el ile Zırh +%biz belirliyelim gibisinden
Dostum siz böyle şeyler istiyosunuz biz pointer bulma çabasındayız yeterki bekleyin yakında hepsi gelicek

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardesim Karakter Hack'te karakterlere ait özellikler gelmez adı üstünde hack ve bir çok hilede bulunan can hilesi otomatik olur ki dword bir ara manuel ve otomatic seçimdi şimdi otomatic yaptılar.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler bi Hile Anlatım Videosu Çeksenize Bu Kodları Falan Nasıl Kullanıyoruz Yada Varsa Link Tasanız Detaylı Olan

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yaw S*ktiğimin Ab3,İntihar Engeleyci Tekatma Always Hedshot VeDahası Hepsi Sİlinilan Eklicektim Giti genen BulacazMevbur mk Şansıma tukurim :)
Kardesim Paylaşılan Güncel Konuda Var ama Pointerler Güncel mi değil mi bilmiyorum bir kontrol et istersen ve benim emeğimde gitti :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ya Ben BulmayıBiliom Skntı yok

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Güncelenedi İstek Kısmında Extra ÖZellikler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Yaw Tmm Bende C++ İçinse Bende Yok Vb net Bende Var Eğer Hala bulamadıysantabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...