Teşekkürler Ama Onu Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Ftp'yi az çok biliyorum ama loader ile ftp'yi nasıl birleştirebilirim eğer bildiğin konuysa cevap yazarsan sevinirim.filezilla yöntemi ile yaparsın
örneğin bir not defteri oluştur içine 1.00 yazsın hileyede 1.00 olursa güncel eğer yazmazsa güncelleniyor versin şekilde ayarlıcaksın ftpdeki o not defterine 1.00 yerine silip ne yazarsan yaz güncelleniyor derTeşekkürler Ama Onu Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum Ftp'yi az çok biliyorum ama loader ile ftp'yi nasıl birleştirebilirim eğer bildiğin konuysa cevap yazarsan sevinirim.
Aga video varsa onunla ilgili link atar mısın?örneğin bir not defteri oluştur içine 1.00 yazsın hileyede 1.00 olursa güncel eğer yazmazsa güncelleniyor versin şekilde ayarlıcaksın ftpdeki o not defterine 1.00 yerine silip ne yazarsan yaz güncelleniyor deryalnız bedava host açarak siteye bağlıcaksın
örneğin bir not defteri oluştur içine 1.00 yazsın hileyede 1.00 olursa güncel eğer yazmazsa güncelleniyor versin şekilde ayarlıcaksın ftpdeki o not defterine 1.00 yerine silip ne yazarsan yaz güncelleniyor deryalnız bedava host açarak siteye bağlıcaksın
örneğin bir not defteri oluştur içine 1.00 yazsın hileyede 1.00 olursa güncel eğer yazmazsa güncelleniyor versin şekilde ayarlıcaksın ftpdeki o not defterine 1.00 yerine silip ne yazarsan yaz güncelleniyor deryalnız bedava host açarak siteye bağlıcaksın
EvetDword daki gibi
1.00'ı Nereye Yazacağım Ayrıca o ikisini Nasıl Birleştiricem Ve Siteye Nasıl BağlıcamSite İle İlgili Pek Bilgim Yok Site Açarım Onun Ftp'sinide Yaparım ama loader ile onu nasıl bağlayacağım
Filezilla diye bişey var onu kullan internette var
Filezilla Kullanmasını Biliyorum ama Visual Basic'de kullanacağım kod lağzım nasıl birleştireceğim?Filezilla diye bişey var onu kullan internette var
Bana Kod Lağzım :/reis onun için dropbox kullanman gerek dropboxu pc ne kur sonra onun özel kodu var onu alıp form1 üstüne 2 kere tıklayıp yapışıtırıyorsun sonra dedikleri gibi metin belgesine 1.0.0.0 yazıyorsun onu 1.0.0.1 yaparsan hile açılmıyor ama işte onun kodu bende vardı sildim bende loader üzeinden yapıyordum
Yardım edemiyorumFilezilla Kullanmasını Biliyorum ama Visual Basic'de kullanacağım kod lağzım nasıl birleştireceğim?
al kardeş linkBana Kod Lağzım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?