Kurulan web sitesine abonelik sistemi nasıl eklenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, kısaca anlatmaya çalışacağım. Bir yazılımım var, her kişi için bir ücret alacağım. Abonelik sistemi yani 30 günlük mesela. Üyeliğini kontrol etmem gerekecek, gün ekleme falan. Yazılıma giriş yaptığında siteden check yapması gerekecek. Abonelik sadece bir bilgisayardan giriş yapabilecek, HWID gibi düşenebilirsiniz. Bunu nasıl yapabilirim? Ben normalde görsel programlara yapıyorum. HTML'e entegreli yapmış olacağım. Örnek olarak böyle bir şey var mı? Open Source, video tarzında bir şey yani aboneliği satın alan kişi sadece bir bilgisayardan giriş yapabilecek, gününü görmüş olacağım. 26 günü kaldı falan. Günü bitince yazılıma giremeyecek tarzında. Örnek link, video varsa yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
dediğini çok net anladım sana bir key sistemi lazım. opensource keyauth var alternatif olarak authgg var ancak bunlar public authlar olduğu için kendi authunu yaptırman veya yazman daha sağlıklı olucaktır

Üye
2 HİZMET YILI
aynı zaman kodları görmemleri içinde birşey yapamıyorum sahte stringsresler ekliyorum.. obfucastor...

Üye
2 HİZMET YILI
tamam cheat engine için yapmıştım hatırladım. peki normal olarak credit,banka kartı ödeme sistemi yapsam önerir misiniz? ömerdmn duyduysanız o öyle yapıyor
Post automatically merged:

hocam discorddan beni ekleyebilir misiniz hemde yazılımı göstermiş olurum müsait olduunuz zaman: thunar4220

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Stringleri xorstring kütüphanesi kullanarak gizleyebilirsin. Obfuscate etmek için ise themida öneririm. Cheat engine gibi debuggerleri engellemek istiyorsanda basit bir window enumarate veya peb içerisindeli IsDebuggerPresent flagını kontrol edebilirsin. Duruma göre terminate process atarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Stringleri xorstring kütüphanesi kullanarak gizleyebilirsin. Obfuscate etmek için ise themida öneririm. Cheat engine gibi debuggerleri engellemek istiyorsanda basit bir window enumarate veya peb içerisindeli IsDebuggerPresent flagını kontrol edebilirsin. Duruma göre terminate process atarsın.
arkadaşla konuştum hiçbişeyden anlamıyor c# ile yazmış ayrıca vmp büyüktür all

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Abonelik sistemi ve yazılım erişim kısıtlamaları gibi karmaşık özellikler, HTML ve JavaScript gibi gizli taraf teknolojileriyle tek başına gerçekleştirilemez. Bu tür özellikler için sunucu tarafı programlama ve cüzdanların kullanımını kullanma. Ayrıca, donanım (HWID) gibi özelliklerin bakım alanlarında da liman mümkün değildir. Ancak, sizin gibi daha çok görsel programlama alanı hatları biri için bu tür özellikleri gerçekleştirebileceğiniz açık kaynaklı ve ücretsiz API ve kütüphaneler mevcuttur. Bunlar, sunucu bölümleri kafeslerini kontrol etmek ve kullanıcı erişimlerini sınırlamak için kullanılabilir. İşte bu tür özellikleri elde etmek için gösterim: 1. **Sunucu ve sunucu:** Sunucu taraflı bir dil ve bir depoları barındırılıyor. PHP ve MySQL gibi popüler kombinasyonları kullanabilirsiniz. Bu sayede uzantıları kontrol edebilir ve kullanıcılarını saklayabilirsiniz. 2. **Kullanıcı Kaydı ve Girişi:**

Abonelik sistemi ve yazılım erişim kısıtlamaları gibi karmaşık özellikler, HTML ve JavaScript gibi gizli taraf teknolojileriyle tek başına gerçekleştirilemez. Bu tür özellikler için sunucu tarafı programlama ve cüzdanların kullanımını kullanma. Ayrıca, donanım (HWID) gibi özelliklerin bakım alanlarında da liman mümkün değildir. Ancak, sizin gibi daha çok görsel programlama alanı hatları biri için bu tür özellikleri gerçekleştirebileceğiniz açık kaynaklı ve ücretsiz API ve kütüphaneler mevcuttur. Bunlar, sunucu bölümleri kafeslerini kontrol etmek ve kullanıcı erişimlerini sınırlamak için kullanılabilir. İşte bu tür özellikleri elde etmek için gösterim: 1. **Sunucu ve sunucu:** Sunucu taraflı bir dil ve bir depoları barındırılıyor. PHP ve MySQL gibi popüler kombinasyonları kullanabilirsiniz. Bu sayede uzantıları kontrol edebilir ve kullanıcılarını saklayabilirsiniz. 2. *

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Abonelik sistemi ve yazılım erişim kısıtlamaları gibi karmaşık özellikler, HTML ve JavaScript gibi gizli taraf teknolojileriyle tek başına gerçekleştirilemez. Bu tür özellikler için sunucu tarafı programlama ve cüzdanların kullanımını kullanma. Ayrıca, donanım (HWID) gibi özelliklerin bakım alanlarında da liman mümkün değildir. Ancak, sizin gibi daha çok görsel programlama alanı hatları biri için bu tür özellikleri gerçekleştirebileceğiniz açık kaynaklı ve ücretsiz API ve kütüphaneler mevcuttur. Bunlar, sunucu bölümleri kafeslerini kontrol etmek ve kullanıcı erişimlerini sınırlamak için kullanılabilir. İşte bu tür özellikleri elde etmek için gösterim: 1. **Sunucu ve sunucu:** Sunucu taraflı bir dil ve bir depoları barındırılıyor. PHP ve MySQL gibi popüler kombinasyonları kullanabilirsiniz. Bu sayede uzantıları kontrol edebilir ve kullanıcılarını saklayabilirsiniz. 2. **Kullanıcı Kaydı ve Girişi:**
şahsen hiçbiey bilmeden konuyu açan ben olsam bu mesajı anlamazdım

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aysel arkadaş haklı, böyle bir proje için arayüz odaklı frontend kullanılmaz. kullanıcı bilgiler, ödeme bilgileri, üyelik bilgileri gibi bilgiler veritabanında saklanır ve sunucu taraflı php, nodejs, go gibi backend dilleri işin içine girer. hazır scriptler bence çok iş yapmaz. bu dillerden birini öğrenip kendi sistemini kodlaman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...