Çözüldü Güncelleme sonrası monitörde karıncalaşma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dün gece gelen güncellemeden sonra ekranım ortasına çizgi geldi ve alt siyah üst karıncalaştı. Hiçbir şey anlamadım ama 2. ekranım çalışıyor. Şarjı ise 80 takıldı, dolmuyor. Pille ilgili bir sorun mu? Ne yapmam gerek? Bilen yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Hiçbir güncellemeden sonra ekranda çizgi çıktığını görmedim ben. Bilgisayar tamircisiyim 7 yıldır, bir darbe almıs olabilir senin görmediğin bir vakit. Belki küçük kardeşin falan varsa düşürmüşte olabilir. Yine de görsel eklemeden kesin bir şey söyleyemem.

Sorunu çözdüm. Sorun uyumsuz çözünürlükmüş ve 1600x1200 olmuş. Kardeşim çözünürlük yapmış. PC ben geçince güncelleme yapıp yeniden başlatınca otomatik o çözünürlüğe geçmiş ve uyumsuz olduğundan da öyle olmuş.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hiç bir güncellemeden sonra ekranda çizgi çıktığını görmedim ben . bilgisayar tamircisiyim 7 yıldır , bir darbe almıs olabilir senin görmediğin bir vakit. belki küçük kardeşin felan varsa düşürmüşte olabilir.yine de görsel eklemeden kesin bir şey söyleyemem.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hiç bir güncellemeden sonra ekranda çizgi çıktığını görmedim ben . bilgisayar tamircisiyim 7 yıldır , bir darbe almıs olabilir senin görmediğin bir vakit. belki küçük kardeşin felan varsa düşürmüşte olabilir.yine de görsel eklemeden kesin bir şey söyleyemem.
dediğine katılıyorum büyük ihtimal darbe aldı ordan çıktı. Sarj almaması pilin ömrü bittiği için olabilir, pili çıkarıp sarj adaptörünü takılı kullanabilirsin masaüstü pc'ler gibi.

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekranında üstten aşağı doğru uzanan bir çizgi varsa yüksek ihtimalle biryere çarpmışsın veya monitör bir şekilde hasar almış olmalı ve sen de bunu yüksek ihtimalle güncellemeye bağlıyorsun monitör gibi bir aletin yazılım ile hasar verilebilmiş olma ihtimalini vermiyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hiçbir güncellemeden sonra ekranda çizgi çıktığını görmedim ben. Bilgisayar tamircisiyim 7 yıldır, bir darbe almıs olabilir senin görmediğin bir vakit. Belki küçük kardeşin falan varsa düşürmüşte olabilir. Yine de görsel eklemeden kesin bir şey söyleyemem.

Sorunu çözdüm. Sorun uyumsuz çözünürlükmüş ve 1600x1200 olmuş. Kardeşim çözünürlük yapmış. PC ben geçince güncelleme yapıp yeniden başlatınca otomatik o çözünürlüğe geçmiş ve uyumsuz olduğundan da öyle olmuş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...