Seçkin Üye
yaptım neler yaptım yok sanki program dile geldi inada bindirdiYeni bir windows güncellemesi var mı?
64 bit mi kullanıyorsun? Bir de eski driver versiyonunu kurup yeniden güncellemeyi denedin mi?yaptım neler yaptım yok sanki program dile geldi inada bindirdi
şöyle söyliyim aynen 64 bit güncel driverların tamamı güncel64 bit mi kullanıyorsun? Bir de eski driver versiyonunu kurup yeniden güncellemeyi denedin mi?
aynen halen duruyor program onu da denedim delirmeye ramak kaldıDDU ile kaldırıp kurmayı denedinizmi acaba ?
windows sürümün ne kardeşim senin
windows sürümün ne kardeşim senin
peki kardeşim bu bende ki mimarinin güncellemesini son sürüm olarak neredn bulurum bilgin varmıOlayın hiçbirinin bunlarla bir ilgisi yok Gt730 ların iki modeli bulunuyor biri DDR3 (fermi mimari) diğeride DDR5 (kepler mimari) Nvidia fermi mimarisi için desteğini çekeli yıllar oldu gelen güncellemeler gt730'un varyantları için dolayısıyla sana gelmeside normal indirip yükleyemezsin çünkü indirdiğin driver gt730 ların kepler mimarisine özgü fermi mimari gt730 lar için artık Nvidia herhangi bir destek sağlamayacak sürücü konusunda aynı modelin DDR3 fermi mimarili olanını diğer gündelik işlerin yapıldığı kasada kullanıyorum ondada aynı durum mevcut üzücü olsada.
ilgin için çok sağol konu hakkın da bilgi sahibi olmak da güzel bu tür sorunlar da başını ara ara ağrıtırım kusura bakmazsanŞuana kadarki en son çıkan güncellemesini bulup yüklemeniz lazım özelden link yolladım size bundan sonrası için destek yok zaten sürücü konusunda fermi mimarisi kartlara ancak kepler mimarisine destek halen daha devam ediyor.
thanks, but the issue is about architecture and the problem cannot be resolved permanentlyi face this problem when update my Graphic drivers can't instaill it try.. again
downlaod Drivers booster instaill it update display(your GPU Drivers ) may be it will fix your problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?