sen sanki çok biliyosunBu arada visual basic ile basit bir os yani aslında kullanımı kolaylaştırmak amaçlı bir uygulama yazılabilir örnek uygulama tasarımdan ziyade basit işlemleri gerçekleştirebilirsin uygulama içeriğine dosya sıkıştırıp dosyaları saklayabilirsin bir arayüz ekleyip kendi alanında geliştirdiğin uygulamaları ekleyebilirsin onun yanı sıra internet explorer'ın son sürümünün altyapısını kullanırsan webbrowser tasarlayıp rahatca kullanabilirsin (son sürümün google ile arasında fark yok) yani kısacası kendi imkanlarınla kendi windowsunu yazabilirsin ama işletim sistemi diyip dememek sana kalmışsenin yaptığın uygulamaya göz gezdirdim hiçbir şey yapmamışsın fakat amaçladığın şeyi forumlar gibi yerlerde araştırırsan ve visual basic derslerini izlersen dediğimi yapabilirsin.
Nasıl yani küçük kardeşim imkansız şeylermi sanıyorsun elbette söylediklerimi biliyorum ahahah 0 bilgi hazır frameworkler kullanarak dünyanın en gereksiz en çöp uygulamalarını yapıyorsun bende kendini geliştirmen için bir yol gösteriyorum çocuk gibi cevap veriyorsun acınası..sen sanki çok biliyosun
aslında sendede hak var fakat ben kendi yaptığım buttonlarıda kullanıyorum istersen forumda var bu arada beni küçük düşürme küçüğüm zaten (senden küçüğüm) ve bu arada sen çok biliyoyorsun yazmamalıydım sen çok haklıydın teşekkürlerNasıl yani küçük kardeşim imkansız şeylermi sanıyorsun elbette söylediklerimi biliyorum ahahah 0 bilgi hazır frameworkler kullanarak dünyanın en gereksiz en çöp uygulamalarını yapıyorsun bende kendini geliştirmen için bir yol gösteriyorum çocuk gibi cevap veriyorsun acınası..
kısacası .exe uzantılı bir işletim sistemi uygulamayı aç ve bu kadar windows u nasıl kullanıyorsan onuda öyle kullan (işletim sistemin silinmicek)ben pek anlayamadım anlatabilirmisin ?
teşekkür ederim güle güle kullantebrik ederim çok güzel bir çalışma eline saglık
anladım teşekkürlerkısacası .exe uzantılı bir işletim sistemi uygulamayı aç ve bu kadar windows u nasıl kullanıyorsan onuda öyle kullan (işletim sistemin silinmicek)
kardeş, korumayı nasıl yaptığını anlatabilirmisin?korumanda benden (kendi korumam kendim yazdım [merak edenler için söylüyorum confuserex değil] )
Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şifre: mh
kendini geliştirmeye devam ama yine'de vb.net kullanmanı tavsiye etmem.
iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?