[Güncellendi] MemoryOS V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bu arada visual basic ile basit bir os yani aslında kullanımı kolaylaştırmak amaçlı bir uygulama yazılabilir örnek uygulama tasarımdan ziyade basit işlemleri gerçekleştirebilirsin uygulama içeriğine dosya sıkıştırıp dosyaları saklayabilirsin bir arayüz ekleyip kendi alanında geliştirdiğin uygulamaları ekleyebilirsin onun yanı sıra internet explorer'ın son sürümünün altyapısını kullanırsan webbrowser tasarlayıp rahatca kullanabilirsin (son sürümün google ile arasında fark yok) yani kısacası kendi imkanlarınla kendi windowsunu yazabilirsin ama işletim sistemi diyip dememek sana kalmış :) senin yaptığın uygulamaya göz gezdirdim hiçbir şey yapmamışsın fakat amaçladığın şeyi forumlar gibi yerlerde araştırırsan ve visual basic derslerini izlersen dediğimi yapabilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu arada visual basic ile basit bir os yani aslında kullanımı kolaylaştırmak amaçlı bir uygulama yazılabilir örnek uygulama tasarımdan ziyade basit işlemleri gerçekleştirebilirsin uygulama içeriğine dosya sıkıştırıp dosyaları saklayabilirsin bir arayüz ekleyip kendi alanında geliştirdiğin uygulamaları ekleyebilirsin onun yanı sıra internet explorer'ın son sürümünün altyapısını kullanırsan webbrowser tasarlayıp rahatca kullanabilirsin (son sürümün google ile arasında fark yok) yani kısacası kendi imkanlarınla kendi windowsunu yazabilirsin ama işletim sistemi diyip dememek sana kalmış :) senin yaptığın uygulamaya göz gezdirdim hiçbir şey yapmamışsın fakat amaçladığın şeyi forumlar gibi yerlerde araştırırsan ve visual basic derslerini izlersen dediğimi yapabilirsin.
sen sanki çok biliyosun :p

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
sen sanki çok biliyosun :p
Nasıl yani küçük kardeşim imkansız şeylermi sanıyorsun elbette söylediklerimi biliyorum ahahah 0 bilgi hazır frameworkler kullanarak dünyanın en gereksiz en çöp uygulamalarını yapıyorsun bende kendini geliştirmen için bir yol gösteriyorum çocuk gibi cevap veriyorsun acınası..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Nasıl yani küçük kardeşim imkansız şeylermi sanıyorsun elbette söylediklerimi biliyorum ahahah 0 bilgi hazır frameworkler kullanarak dünyanın en gereksiz en çöp uygulamalarını yapıyorsun bende kendini geliştirmen için bir yol gösteriyorum çocuk gibi cevap veriyorsun acınası..
aslında sendede hak var fakat ben kendi yaptığım buttonlarıda kullanıyorum istersen forumda var bu arada beni küçük düşürme küçüğüm zaten (senden küçüğüm) ve bu arada sen çok biliyoyorsun yazmamalıydım sen çok haklıydın teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence gayet güzel ama kullanan kişelere bide bu memory ailesi çok sıcak kanli ve aile gibi çok seviyorum bu site yi kaynak kodlar hileler forum hepsi bir arada

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sajrone pirang-pirang jam nggunakake obat ing kasus sing

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Menü çok iyi renklerde Siyah ve morun uyumunu kullanabilirsin çok hoş durur^^

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar MemoryOS a yeni gelicek olan güncelleme için sizden daha fazla dinamik duvar kağıdı istiyorum. :) MemoryOS'un Yapımına Böylece Destek Olursunuz, Ayrıca MemoryOS'a destek olanların adı Yeni Gelicek Olan Ayarlar Menüsünde MemoryHackersdeki Kullanıcı Adları Olucak.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tebrik ederim çok güzel bir çalışma eline saglık

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eline sağlık

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Tema rengi falan çok hoşuma gitti arka plan da öyle.

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
korumanda benden (kendi korumam kendim yazdım [merak edenler için söylüyorum confuserex değil] ) :)
Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Şifre: mh

kendini geliştirmeye devam ama yine'de vb.net kullanmanı tavsiye etmem.
iyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gercekten başarılı Böyle birşey bulacağım aklıma gelmedi hic emeğine sağlık.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
korumanda benden (kendi korumam kendim yazdım [merak edenler için söylüyorum confuserex değil] ) :)
Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Şifre: mh

kendini geliştirmeye devam ama yine'de vb.net kullanmanı tavsiye etmem.
iyi forumlar.
kardeş, korumayı nasıl yaptığını anlatabilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...