- Yasaklandı
-
abicim ben hileyi açtım dövmeleri taktım ama oyunda gözükmüyor gücünüde vermiyor hatayı düzeltirseniz iyi olur
Aynı olayı ben yaşamıştım. Adam kayıplara karıştı kanıt atıcam diyip :/ Neyse eline sağlık...hile sabite alınmış çalışıyor eki verilmiş trojen varmı diyorbunlarda ne kafası var bilmiyorum
Hileyi abartırsan tabi verir.Ban veriyor yazsan hilene, milleti kandırmasan?
ağlasiz niye hile yapıp bir sürü oyuna para yatırmış insanların hakkını yiyorsunuz OÇ lar sizi
Hileyi abartırsan tabi verir.
burası hile sitesi ve sen hile sitesinde bulunup bunları konuşuyorsunbir zaman lar bende hile kullanıyodum ama şimdi oyuna para yatırıyorum siz bunları yaparak oyunculardan küfür yiyorsunuz
hilede ban problemi ile ilgili bir sorun varsa çözmeye çalışırım deneyeyim malum ben woltü oynamıyorum o yüzden yorumlara göre hareket ediyorumBirader sen beni aptal yerine mi koyuyorsun? Bir gir de tek bir tane özellik aç bakalım. Ertesi güne hileden ban yemezsen üyeliğimi sildiricem. Salak mı sandın bizi? Yaşın kadar hile kodlamış insanım. Benim kodladığım bypass yöntemleri ban verince bunu indiriyim dedim belki farklı bir bypass yöntemi vardır diye lakin aynı b*kun laciverti çıktı. Bende insan gibi yazdım sende insan gibi cevap ver.
wolftü kapalıyken hileyi açmayı deneyinHocam xspirit dosyasını değiştirmiyo erişim engellendi diyo özelliklerden her erişimi verdim ama yine aynı napmam lazım hocam bilgi verirmisin.
şuan log sorunu yok efendim wolfu silip yeniden yüklemeyi deneyin veya hileyi tekrardan çalıştırınlog verdi lütfen günceller misiniz ? tesekkürler...
envantere gir görürsün güç bölümüneHocam Dövme Hack Çalışmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?