Çalışmıyor #Güncellendi WolfSupreme Vip Hack (AimsizEnv+Karakter+Dövme+Sınırsız Can..vs) Haziran Ayı (#Log Vermez.)

Hile Güncellenmeye Devam Etsin mi ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hocam Hile Log Veriyorr

Üye
7 HİZMET YILI
abicim ben hileyi açtım dövmeleri taktım ama oyunda gözükmüyor gücünüde vermiyor hatayı düzeltirseniz iyi olur

Üye
9 HİZMET YILI
yeni hile çıktı indirmek için yönlendiriliyosunuz denen sayfaya ulaşılmıyor .
yani sonuç olarak artık hileye ulaşılamamkta ve çalışmamakta

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim hile açılıyor hiçbir sorun yok fakat sürekli oyunu bozuyor. Silip baştan yüklemek zorunda kalıyorum kurulum dosyasından. Bunun için çözüm var mı?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ayn
hile sabite alınmış çalışıyor eki verilmiş trojen varmı diyor :D bunlarda ne kafası var bilmiyorum
Aynı olayı ben yaşamıştım. Adam kayıplara karıştı kanıt atıcam diyip :/ Neyse eline sağlık...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Praster şunu sşöyle çözeceksin iptal et tuşunua basarsan sorun olmaz

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Hocam xspirit dosyasını değiştirmiyo erişim engellendi diyo özelliklerden her erişimi verdim ama yine aynı napmam lazım hocam bilgi verirmisin.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ban veriyor yazsan hilene, milleti kandırmasan?

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hileyi abartırsan tabi verir.

Birader sen beni aptal yerine mi koyuyorsun? Bir gir de tek bir tane özellik aç bakalım. Ertesi güne hileden ban yemezsen üyeliğimi sildiricem. Salak mı sandın bizi? Yaşın kadar hile kodlamış insanım. Benim kodladığım bypass yöntemleri ban verince bunu indiriyim dedim belki farklı bir bypass yöntemi vardır diye lakin aynı b*kun laciverti çıktı. Bende insan gibi yazdım sende insan gibi cevap ver.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
bir zaman lar bende hile kullanıyodum ama şimdi oyuna para yatırıyorum siz bunları yaparak oyunculardan küfür yiyorsunuz
burası hile sitesi ve sen hile sitesinde bulunup bunları konuşuyorsun :D madem hile kulanmıyosunda burda ne işin var ??

Birader sen beni aptal yerine mi koyuyorsun? Bir gir de tek bir tane özellik aç bakalım. Ertesi güne hileden ban yemezsen üyeliğimi sildiricem. Salak mı sandın bizi? Yaşın kadar hile kodlamış insanım. Benim kodladığım bypass yöntemleri ban verince bunu indiriyim dedim belki farklı bir bypass yöntemi vardır diye lakin aynı b*kun laciverti çıktı. Bende insan gibi yazdım sende insan gibi cevap ver.
hilede ban problemi ile ilgili bir sorun varsa çözmeye çalışırım deneyeyim malum ben woltü oynamıyorum o yüzden yorumlara göre hareket ediyorum

Hocam xspirit dosyasını değiştirmiyo erişim engellendi diyo özelliklerden her erişimi verdim ama yine aynı napmam lazım hocam bilgi verirmisin.
wolftü kapalıyken hileyi açmayı deneyin

Üye
8 HİZMET YILI
log verdi lütfen günceller misiniz ? tesekkürler...

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hocam Dövme Hack Çalışmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...