@CrawlArmy reis trojan uyarısı veriyor neden
Ayn reis bendede sürekli log veriyolog verdi reis
Az önce indirdim yaptım ama log verdi
Ayn reis bendede sürekli log veriyo
ilgileniyorum şu andalog verdi reis
link yazıyor konudagüncellenmiş hileyi nereden indircez
bana log vermeyen bir hile sole yada ban atmayan bana her özelliği açılıp kapanan objyi istediğin yerde açıp kapattığın vb.nette bir hile söle bırakıp gidim buralardan
kimse kullanmak zorunda değilBırakıp gitmene gerek yok var yani yok değil ama, artısı ne hile özelliği olarak kurtta real hp mi? Mesela ateş 300 ya, oyuna girince ateş 300 görünüyor tek damage'de 200'e iniyor. Sende harbi 300 mü? Onun haricinde ek bi getirisi yok üstüne üstlük log da veriyor yani daha iyileri var, 1 haftadır kullanıyorum log vermiyor. Dediğim gibi seni kötülemiyorum ama daha iyileri var cidden. Eline emeğine sağlık. @CrawlArmy
uzatmaya gerek yok isteyen kullanır@CrawlArmy rmy Konu o değil şimdi diyorsun ya bırakıp giderim. Hani bak emeğine lafım yok. Zaten kullanıyorum bunlardan, ha sen diyorsan benim karakterlerim real canlı, indirip kullanayım. Daha kaliteli kalitesiz mevzusu değil artılarını sordum sen söylememekte veya yok dememekte ısrarcısın.
vermiyordu sunucu bizim olmadığımız için kesilip duruyor anladın bu yüzden hilede işlevini yapamıyor o işlevi yapmadan geçtiği için log veriyor anladınmı şimdi ister kullan ister kullanma@CrawlArmy kardeşim tamam hadi git piyasadan, bırakıp gidecektin. Sinirlendiriyorsun adamı. Ben sana ne diyorum artısı ne diyorum o kadar iyi yaklaşmama rağmen hala bunları diyorsun. Log veriyormuş zaten allah allah, ne kadar sıkıntılı bi adam çıktın. Ben sana ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun, iyi günler. (Bırakıp gitmeni bekliyorum yiğitsen.)
şuanda yenisini deniyorum yarım saat içinde@CrawlArmy log hatası çözüldümü veya ne zaman düzelecek
konuyu terk et küfür etmek istemiyorumhala daha bırakıp gitmeni bekliyorum çünkü daha iyileri var istediğin her platformdan atarım.