Çalışmıyor #Güncellendi WolfSupreme Vip Hack (AimsizEnv+Karakter+Dövme+Sınırsız Can..vs) Haziran Ayı (#Log Vermez.)

Hile Güncellenmeye Devam Etsin mi ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim nededim packlerden dolayı sence bunda keylogger felan olsa konuyu sabitler bide çalışıyor derlermi bir düşün ? eğer pack atmazsak içindeki kodları çalarlar bizde izin vermiyoruz dedim gibi güvemeyen indirmez ben bu işi 4 senedir yapıyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
güncellenmiş hileyi nereden indircez

Üye
9 HİZMET YILI
bana log vermeyen bir hile sole yada ban atmayan bana her özelliği açılıp kapanan objyi istediğin yerde açıp kapattığın vb.nette bir hile söle bırakıp gidim buralardan

Bırakıp gitmene gerek yok var yani yok değil ama, artısı ne hile özelliği olarak kurtta real hp mi? Mesela ateş 300 ya, oyuna girince ateş 300 görünüyor tek damage'de 200'e iniyor. Sende harbi 300 mü? Onun haricinde ek bi getirisi yok üstüne üstlük log da veriyor yani daha iyileri var, 1 haftadır kullanıyorum log vermiyor. Dediğim gibi seni kötülemiyorum ama daha iyileri var cidden. Eline emeğine sağlık. @CrawlArmy

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bırakıp gitmene gerek yok var yani yok değil ama, artısı ne hile özelliği olarak kurtta real hp mi? Mesela ateş 300 ya, oyuna girince ateş 300 görünüyor tek damage'de 200'e iniyor. Sende harbi 300 mü? Onun haricinde ek bi getirisi yok üstüne üstlük log da veriyor yani daha iyileri var, 1 haftadır kullanıyorum log vermiyor. Dediğim gibi seni kötülemiyorum ama daha iyileri var cidden. Eline emeğine sağlık. @CrawlArmy
kimse kullanmak zorunda değil :D

Üye
9 HİZMET YILI
@CrawlArmy rmy Konu o değil şimdi diyorsun ya bırakıp giderim. Hani bak emeğine lafım yok. Zaten kullanıyorum bunlardan, ha sen diyorsan benim karakterlerim real canlı, indirip kullanayım. Daha kaliteli kalitesiz mevzusu değil artılarını sordum sen söylememekte veya yok dememekte ısrarcısın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
@CrawlArmy rmy Konu o değil şimdi diyorsun ya bırakıp giderim. Hani bak emeğine lafım yok. Zaten kullanıyorum bunlardan, ha sen diyorsan benim karakterlerim real canlı, indirip kullanayım. Daha kaliteli kalitesiz mevzusu değil artılarını sordum sen söylememekte veya yok dememekte ısrarcısın.
uzatmaya gerek yok isteyen kullanır

Üye
9 HİZMET YILI
@CrawlArmy kardeşim tamam hadi git piyasadan, bırakıp gidecektin. Sinirlendiriyorsun adamı. Ben sana ne diyorum artısı ne diyorum o kadar iyi yaklaşmama rağmen hala bunları diyorsun. Log veriyormuş zaten allah allah, ne kadar sıkıntılı bi adam çıktın. Ben sana ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun, iyi günler. (Bırakıp gitmeni bekliyorum yiğitsen.)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
@CrawlArmy kardeşim tamam hadi git piyasadan, bırakıp gidecektin. Sinirlendiriyorsun adamı. Ben sana ne diyorum artısı ne diyorum o kadar iyi yaklaşmama rağmen hala bunları diyorsun. Log veriyormuş zaten allah allah, ne kadar sıkıntılı bi adam çıktın. Ben sana ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun, iyi günler. (Bırakıp gitmeni bekliyorum yiğitsen.)
vermiyordu sunucu bizim olmadığımız için kesilip duruyor anladın bu yüzden hilede işlevini yapamıyor o işlevi yapmadan geçtiği için log veriyor anladınmı şimdi ister kullan ister kullanma

Üye
9 HİZMET YILI
hala daha bırakıp gitmeni bekliyorum çünkü daha iyileri var istediğin her platformdan atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...