ustam skype kulansaydım eklerdim özelden mesaj at istersenskype'tan eklermisin kardeşim
=farkedmez_91
dosya silindi diyorsa antivrüstendir kardeşim başka açıklaması olamaz eset gibiyse antivürüsün kapatsan yine siler iilet bir antivirüsabi dosya silindi diye uyarı veriyor anti virüs programlarının kapalı olmasınarağmen
Arkadaşlar ben hilede bypass a tıkladıktan sonra hile kapanıyor görev yöneticisinde baktım arka planda çalışıyordu neden açılmıyor ??
sorununuzun nedenini bilmiyorum yalnız çok kişi sorunsuz çalıştığını dile getirmiş özelden mesaj atarsanız size yardımcı olmaya çalışırımArkadaşlar Bypassa basıyorum olmuyor ne yapmalıyım
hile yi nasıl kullanmam lazım abi istersen activex tek bana yapabilirmisin eğer çok meşgul değilsen yada buradan söylesorununuzun nedenini bilmiyorum yalnız çok kişi sorunsuz çalıştığını dile getirmiş özelden mesaj atarsanız size yardımcı olmaya çalışırım
özelden cevap verildihile yi nasıl kullanmam lazım abi istersen activex tek bana yapabilirmisin eğer çok meşgul değilsen yada buradan söyle
k.b bugunku güncellemede dövmenin yanında düzeltirimHocam hiledeki bi hatayı düzeltmek istiyorum raynor 30182 olucak sen 30183 yapmışsın öyle denedim olmuyo 30182 olucak
bugunki güncellemede diye düşünüyorum aksilik olursa yarınDövme hack ne zaman güncellenir .
..
envanterde gözüküyor fakat oyunda gözükmüyor eğer işe yarıyorsa güncellemeyle getircem ztn test edecemDövme hack fake mi olcak yoksa fake olup karsı tarafadamı gostercek