Üye
Kralsın..
şuan hilede log sorunu yok diğer hielelri sil pcndeYine log verdi?
dün çalışıyordu bugun çalışmıyor yeni güncellendı diyor ındırıyorum oda çalışmıyor dün çalışıyorduçalışmıyor zararlı dosya bulundu diyip oyundan atıyor?
Güncelleniyordün çalışıyordu bugun çalışmıyor yeni güncellendı diyor ındırıyorum oda çalışmıyor dün çalışıyordu
hocam hileyi indirince bu hile çalışmıyor yeni hile çıktı deyip yeni sürümü indiriyor ancak yeni sürümde aynı hatayı veriyor ?
ahh hatası veriyor ve ban atıyor 1-2 günlük. yalnızca karakter hack kullanmama rağmen ban attı. yeni sürümü indirmeme rağmen güncellemiyor reis
Bütün Sorunlar Çözüldü Yeniden İndiriniz Video Yükleniiyor !!! Sesli Güncellendi 13:45hocam şu log sorununa kalıcı bir çözüm yokmu çözüm buluyorsunuz 7-8 saat sonra yeniden log veriyor hileyi silip geri yüklemek zorunda kalıyoruz zaman kaybediyoruz.
videoyu beklesen daha iyi olur bişey anlamassın yoksaHocam Hileni ilk defa deniyeceğim inşallah sorunsuz ve iyi çalışır ellerine sağlık.
hilede şuanda log sorunu yok öle olsa 200 kişi kullanıyor sadece sen log diyorsun?Hileyi sildim tekrar yükledim bu sefer biraz daha geç log verdi ama oyunu silip yüklemekle hiçbir alakası yok bence benim pc 32 bit