Üye
fatal eror hatası veriyoBaşka program bulundurma hile masaüstünde dursun , c.e gibi program bulunmasin
fatal eror hatası veriyoBaşka program bulundurma hile masaüstünde dursun , c.e gibi program bulunmasin
Degil ben denedimvirüslümü ??
Haylada deniyorumHİLE MASAÜSTÜME GELDİ HİLEYE SAĞ TIK YAPIYORUM SONRA YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR DEDİM FATAL ERROR VERDİ NE YAPMAM GEREK VİDEOYU SONUNA KADAR DA İZLEDİM
bilader trojan varsa adam gibi söle ona göre indircem
hile sabite alınmış çalışıyor eki verilmiş trojen varmı diyorKardeşim çocukmusun haaa değilsen o zaman bunu kavrayacak durumdasın her hile de trojen olarak algılanır illegar kullanıyorsun bi zahmet trojen olarak algılasın. ayrıca kurucuların onayı olmadan hileyi indirmenizi önermem
bilader trojan kaldır indirem
kurban olmak istemiyom
hilede virüs yoktur sadece koruma amacı atılan packerden doalyı istemessen indirmessinBölgede trojan mi var
o kardelimin youtube ismini değiştirdim benim eskisini clash royaleden doalyı satmak zorunda kaldım gg oldu yaniKaan oyunda senmisin
bomb speedden olabilir sürekli tarıyor oyun bitiminde dahil olmak üzere wolftü den ondan atıyor olabilirBazen atiyor neden oluyor bu sorun var
özelden teamwiwer verirseniz yardımcı oluyum istersenizindirilen parcalar birleştirilirken yazmak için yerel dosya acılamadı diyor yardım