Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günde en az 5 saatt bilgisayar başında kalan varmı
dostum ben günde 5 6 saat den daha fazla pc başında oturuyorum gözlerim görmüyor artık 4 derece gözlük kullanmama rağmen net göremiyorum baş ağrısı artık kafa yapmıyor bende alıştım artık eğer ağrın varsa senden azaltmanı öneririm
@SpeciaL.exe Knk böyle gözünü çıkarasın geliyor demi öyle bir şey aynı şekilde bendede var migrendede oluyor bendede migrende yazan hiç bir şey yok ama migrenim o pcden kaynaklandıgını sanmıyorum benim pcde yokken oluyor sinir stres daha fazla sanırım
Bu tarz semptomlar normal, yaşın ve psikolojik hayatın bunu etkiliyor olabilir, stres başlıca etmen bu konuda yakın zamanda psikoloğa gitmeni öneririm fiziksel olarak değilde mental olarak sorun olabilir, bahsettiğin bölüme dayanarak söylebilirim ki kişilik bozukluğu değilde bu anlık ruhsal değişim geçirenlere denen hastalık var onun belirtisine benziyor. basit ama kafaya takma