Müslüman azınlıklılara yapıldığı söyleniyor ve ulusal vatandaşlıklarının olmaması sebebiyleNeden çıkartılmış o kadar insan vatandaşlıktan
az mı oBu futbolcuların maaşları neye göre belirleniyor neden frey in az
Şöyle derbi olacak Galatasaray - Trabzonspor ama ileri zamanlarda olması lazım. Çünkü yeni transferler takıma alışacak ayak uyduracak. Sturridge ve Falcao'yu görmek çok güzel takımlarımızda. Bu sezon çekişmeli geçer umarım.Şu Ligde Adam Akıllı Maç İzliyek
6Milyon tl yapıyor freyin yıllığı herhalde daha fazla alıyonBu futbolcuların maaşları neye göre belirleniyor neden frey in az
Yok yav ben daha öğrenciyim6Milyon tl yapıyor freyin yıllığı herhalde daha fazla alıyon
tabiki vardır yani turkıye süper güçHelal Olsun ülkemde kitap okuyanlar varmış .
1ide benHelal Olsun ülkemde kitap okuyanlar varmış .
Bende okuyom hemide savaş ve barış tavsiye ederim1ide ben
ben herşeyi okurum ama sürükleyici olucak. tarih kitaplarını 1 tık daha cok severim.Bende okuyom hemide savaş ve barış tavsiye ederim
Tarih sevmem klasik roman olacak benimki tolstoy,dostoyevski,balzac gibiben herşeyi okurum ama sürükleyici olucak. tarih kitaplarını 1 tık daha cok severim.
Sultan Mehmedin Casusları tavsiye ederim
bilimkurgu severmisin?Tarih sevmem klasik roman olacak benimki tolstoy,dostoyevski,balzac gibi
Hayır.sadece klasik roman okurum film olarak izlerim amabilimkurgu severmisin?
he ozaman sana göre kitabım varmı bakimHayır.sadece klasik roman okurum film olarak izlerim ama
Tamam bakarımhe ozaman sana göre kitabım varmı bakim
Post automatically merged:
Beyaz diş var o bak baya iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?