Günleriniz nasıl geçiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Benim günlerim dondurma film uyu kalk yemek ye tekrar film

Tiyana
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tüm Günümü Bilgisayar Başında Oyun Oynayarak Geçiriyorum Galiba Gözüm Bozulacak :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hiç sorma reis netfilx in içinden geçtim oynamadığım oyun kalmadı steam den sıkıldım artık yani o derece
spofity den müziklerle takılıyoruz işte
1 kutu nutella çikolata 2 kutu dondurma baklava falan işte
ye iç yat ❤ ❤

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hiç sorma reis netfilx in içinden geçtim oynamadığım oyun kalmadı steam den sıkıldım artık yani o derece
spofity den müziklerle takılıyoruz işte
1 kutu nutella çikolata 2 kutu dondurma baklava falan işte
ye iç yat ❤ ❤

Nutella ya bende hayır demezdim ama heryer kapalı malesef. Bir an önce lanet korona bitse diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gece film netflix geç yat 1de kalk kahvaltı bidaha oyun netflix film böyle devam edıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sıkıcı sürekli evde durup aynı şeyleri yapmak :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
İyi Geçiyor Full LOL oynuyom senin nasıl geçyior?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evde kafayı yedım dıyebılırım zaten ızlemedıgım fılm yok gıbı benım ızledıgım tarzda gecenlerde bıdaha ızledım sımdı 15 gun + 15 2 ayda 30 gun tatıl evde beyın kalmadı nereye atıcamı sasırdım kendımı daha ayın 1 ıne kadar napacagımı dusunuyorum valla corona yaktın bızı bır an once hersey eskı kotu halıne gelse ( ESKIDEN IYIYDI DIYEMEM KENDIMI KANDIRIRIM ) :)))))

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evde kafayı yedım dıyebılırım zaten ızlemedıgım fılm yok gıbı benım ızledıgım tarzda gecenlerde bıdaha ızledım sımdı 15 gun + 15 2 ayda 30 gun tatıl evde beyın kalmadı nereye atıcamı sasırdım kendımı daha ayın 1 ıne kadar napacagımı dusunuyorum valla corona yaktın bızı bır an once hersey eskı kotu halıne gelse ( ESKIDEN IYIYDI DIYEMEM KENDIMI KANDIRIRIM ) :)))))

Eskiden şimdiki halimizden iyidi bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oynıcak oyun varmı dıcek yok oyunda yok adam akıllı eskıden bı skıll specıal force 2 vardı onuda gecen sene kaldırdılar sırf onun ıcın 4k lık kasa topladım oyun 1 hafta once kapanmıs hayattakı sansım :) gıttım baska ullke serverıne ordada ortam yok olmuyor :/
Post automatically merged:

ıyıydı fakat kıymetı bılmıyorduk cokda ıyı dıyemem ama sımdıkıne gore cok daha ıyıydı tabıkıde ne olucak halımız bılmıyorum ıns bır once normale donerız haberlere bakmaya korkuyorum hergun kackısı hayatı kaybedıyor
Post automatically merged:

youtube da muzık lıstesı paylasabılıcek varmı arkadaslar remıxlıyıp sarıp sarıp atmıslar muzıkde bulamıyorum :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...