Onaylı Üye
Bilgisayarda günlük kaç saat oyun oynaesınız ben günlük 12 13 saatimi ayırıyorum bilgisayara hafta sonları hariç
Benden fazla oynuyanlarda var ya pek sorun yaratfağını düşünmüyorum ama yakın zamanda azaltıcağımKardeşim. Çok ama çok fazla oynuyorsun. Yargılamak bize düşmez ama söylemezsekte ayıp etmiş oluruz. Bu oyun oynama alışkanlığını dizgine getirmezsen hayatın kayar. Yapma etme. Sorunun cevabı ise günde 3 saat civarı...
10-12Bilgisayarda günlük kaç saat oyun oynaesınız ben günlük 12 13 saatimi ayırıyorum bilgisayara hafta sonları hariç
günde yaklaşık hafta sonu 7-8 saat hafta içi 3-4 saatBilgisayarda günlük kaç saat oyun oynaesınız ben günlük 12 13 saatimi ayırıyorum bilgisayara hafta sonları hariç
peki hergün bilgisayara bakıyormusun yoksa bazı gGünlük değilde haftalık 20-21 saat oynarim
Hergun isimden dolayı bakamiyorum ama evde oldukça giriyorumgünde yaklaşık hafta sonu 7-8 saat hafta içi 3-4 saat
Post automatically merged:
peki hergün bilgisayara bakıyormusun yoksa bazı g
nler bakıp bazı günler bakmıyormusun
6-7 saatBilgisayarda günlük kaç saat oyun oynaesınız ben günlük 12 13 saatimi ayırıyorum bilgisayara hafta sonları hariç