Günlük Kullanım İçin Fare Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Başlıkta da belirttiğim gibi günlük işler için mause alıyorum. Çok fazla bilgisayar kullanmadığım için bütçemi 80 TL olarak ayarladım.
Şart değil ama kablosuz olursa ve click sesi olmazsa mükemmel olur.
Herkese iyi forumlar. :kaybear:

Çoğu arkadaş "günlük kullanım"ı anlamamış sanırım. Yinede öneride bulunan herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kablosuz ben önermiyorum şayet çok bozuluyorlar + ömürleri kısa oluyor. SGM X7 tercih edebilirsin fakat bu devirde 70 (TL) kısıtlı bir bütçede olduğundan dolayı giriş seviyesindeki mouseler senin işini görecektir.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
günlük kullanım için a101 tarzı marketlere gidip orda satılan farelere bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bim a101 gibi yerlere güzel mouse lar geliyor arada. 40 TL civarında kablosuz bir mouse alabilirsin. Ben bimden almıştım 5 yıl önce kablosuz hala sıfır gibi. Geçen bime gelen ss Rival 3 aldım onu kullanıyorum şimdi.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
instagramdan marketleri takip edersen ne zaman mauseun markete geli gelmeyeceğine bakabilirsin

TripleeW
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
logitech iyidir ya ben zowie tercih ederim ama günlük kullanım için çoğunluğa hitap etmez bana etse de.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yakınındaki bir bilgisayarcıya gidip oradan kendine uygun olanı seçebilirsin ama beklersen bazen bime a101 e mouse geliyor oradan alabilrsin daha ucuz olur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum o fiyatlara incanın idare eden mauselarından alabilirsin ancak ya da indirim kovala

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok kaliteli birşey olmasına gerek yok diyorsan piranha game mouse alabilirsin ama kaliteli olsun dersen logitech g300s alabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ucuz rampage SMX R-44

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hayır tabikide sakın Rampage ve Everest in mouselarını almayın kablolu kablosuz fark etmez !! 2 aya bozuluyorlar sol tık basmama yıpranma nasıl diyim artık almayın yani 80 tl demişsin ve Asusun kablosuz optik mouseu var şuan onu laptopta kullanıyorum tıklama sesi yok hani bildiğin yok ses gelmiyor mousdan hiç bir sıkıntısı yok ama mouse pad alman gerekebilir tabanı zara görmesin diye ben 40 tl ye almıştım şuan 90 tl %100 arttırmışlar her şeyi zaten dediğim gibi :)

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Everest Sm-68x 7 Renk Aydınlatmalı Kablolu Oyuncu Mouse bende bunu kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhabalar, Logitech M90 standart kullanıcılar için iyidir. Oyun için arıyorsan kablosuz bir mouse önermem.
Bütçeni biraz daha yükseltebiliyorsan güzel kablosuz mouselar mevcut. Fakat 80 liraya paranı çöp etmeni önermem yaygın olmayan markaların mouseları ile. Yakın bir zamanda lazerlerinde optik kaymalar ve dpi sorunu yaşayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...