Başlıkta da belirttiğim gibi günlük işler için mause alıyorum. Çok fazla bilgisayar kullanmadığım için bütçemi 80 TL olarak ayarladım.
Şart değil ama kablosuz olursa ve click sesi olmazsa mükemmel olur.
Herkese iyi forumlar.
Çoğu arkadaş "günlük kullanım"ı anlamamış sanırım. Yinede öneride bulunan herkese teşekkür ediyorum
Kablosuz ben önermiyorum şayet çok bozuluyorlar + ömürleri kısa oluyor. SGM X7 tercih edebilirsin fakat bu devirde 70 (TL) kısıtlı bir bütçede olduğundan dolayı giriş seviyesindeki mouseler senin işini görecektir.
Bim a101 gibi yerlere güzel mouse lar geliyor arada. 40 TL civarında kablosuz bir mouse alabilirsin. Ben bimden almıştım 5 yıl önce kablosuz hala sıfır gibi. Geçen bime gelen ss Rival 3 aldım onu kullanıyorum şimdi.
Yakınındaki bir bilgisayarcıya gidip oradan kendine uygun olanı seçebilirsin ama beklersen bazen bime a101 e mouse geliyor oradan alabilrsin daha ucuz olur.
hayır tabikide sakın Rampage ve Everest in mouselarını almayın kablolu kablosuz fark etmez !! 2 aya bozuluyorlar sol tık basmama yıpranma nasıl diyim artık almayın yani 80 tl demişsin ve Asusun kablosuz optik mouseu var şuan onu laptopta kullanıyorum tıklama sesi yok hani bildiğin yok ses gelmiyor mousdan hiç bir sıkıntısı yok ama mouse pad alman gerekebilir tabanı zara görmesin diye ben 40 tl ye almıştım şuan 90 tl %100 arttırmışlar her şeyi zaten dediğim gibi
Merhabalar, Logitech M90 standart kullanıcılar için iyidir. Oyun için arıyorsan kablosuz bir mouse önermem.
Bütçeni biraz daha yükseltebiliyorsan güzel kablosuz mouselar mevcut. Fakat 80 liraya paranı çöp etmeni önermem yaygın olmayan markaların mouseları ile. Yakın bir zamanda lazerlerinde optik kaymalar ve dpi sorunu yaşayabilirsin.