Günlük Mesaj Yazma Limiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar, öncelikle ben forumunuzda uzun süredir varım fakat ilk defa bugün girip bildiğim konular hakkında yorumlar yaptım.
Fakat günlük mesaj yazma limiti ile karşılaştım ve bu bana saçma geldi sonuçta bildiğin bir konu hakkında insanlara bilgi vermek
istiyorsun ve sistem buna izin vermiyor. Eğer ki bu konuda benim gibi düşünen farklı insanlarda varsa bu konunun altında bana
destek vermelerini istiyorum ve bu konuda yeterli destekten sonra forum yöneticilerinin bu konuyu gözden geçirmelerini.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
katılıyorum spam sorununa çözüm içinde her yorumdan sonra 1 yada 2 dk bekleme süresi konulabilir yorum sınırını pek mantıklı olmadığını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu bu konuya katılmıyorum , kullanıcılar akın akın hile kullanmak için geliyor. Bence en doğru karar memoryhackers ekibinin verdiği karar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
onu geçin 1 saate 5 yorum hakkınız var 5. yporumda hemen engel geliyor şu kadar bekleyin diye

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Forumda önemli olan kayıt süreniz değil foruma ne kadar yardımcı olduğunuzdur bundan 1 2 hafta önce çok fazla boş mesaj atan spam atan kişiler vardı modlar zor durumda kalıyordu. Emin olun ben de bildiğim konulara mesaj atamıyorum bazen sinir bozucu fakat yapacak bir şey yok kalkacağını sanmıyorum ve kalkmasını da istemiyorum modlara çok büyük bir yük binecektir eğer kalkarsa.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
memoryın yaptıgı sistem mantıklı o zmn herkes hileleri kullanılır öncekı insanlara haksızlık olr

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Forumda önemli olan kayıt süreniz değil foruma ne kadar yardımcı olduğunuzdur bundan 1 2 hafta önce çok fazla boş mesaj atan spam atan kişiler vardı modlar zor durumda kalıyordu. Emin olun ben de bildiğim konulara mesaj atamıyorum bazen sinir bozucu fakat yapacak bir şey yok kalkacağını sanmıyorum ve kalkmasını da istemiyorum modlara çok büyük bir yük binecektir eğer kalkarsa.
bak reis yazacağım şeyi yazmış ayriyetten zaten sınırlar spam yapmayan birisi için gayet yeterli

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merak etmeyin yazamama konusunu siz yazamıyor iken başka biri çözümünü bulup birine yardım ediyor limit dolunca bekliceksiniz başka çare yok ben şuana kadar limitten rahatsız olmadım.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
burası zaten hile kullanma sitesi genelde hile için geliyoruz zaten başka ne için gelmelerini bekliyordunuz?
Başka bir sebeple geliyorlar diye bir şey dememiş zaten akın akın gelen kullanıcıların yapacağı spamları engellemek için yapılan bir sistem.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Limit olsa da gayet yeterli bence sayısı fazla hem limit geldiğinde 1.30 saat civarı bir limit oluyor bir sıkıntı yok bence, hatta mantıklı bile olduğunu düşünüyorum :)

Ozan
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bence tik olayida güzel olmuş evet yada hayir

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bende ilk zaman haksaızlık demiştim ama sonra hak verdim.gereksiz cümleler yzılar spamlar vs..

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
limit konusda olumlu hiçbirşey yok dostum güncel eklenen hileler üzerine artan üye sayısı ile beraber spam yorumlar gerçektende hoş değil hani bi destek istiyorsun adam çözümünü bulursan banada yaz diyor konuyu sorsan hiç birşey anlatamaz spamcılar yüzüden sizin gibi forumda gerçekten postlara ilgiyle davranan insanlara yazık oluyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
benim yorumlarım siliniyor sebebini bilmiyorum her konuya farklı yorumlar yapmaya çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
evet bende karşılaştım bence iyi olmuş adminler yaptıysa eyw demek düşer :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En azından kendi açtığımız konulara cevap verebilsek güzel olabilirdi ama onun dışında ben de rahatsız olmadım

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
en mantıklısı konulara hep saçma saçma spamlar atıp duranlara güzel çözüm

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
çok spam mesajlar atiliyor ve yöneticilerde spam mesajlara yetiştirmeleri zor olyor o yüzden böyle bir sistem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...