Günümüz şartlarında telefon almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Günümüz şartlarında telefon almak istiyorum
2500 3000 TL civarı önerebileceğiniz telefonlar varmı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bi aralar xiamoi red mi note 9 u övüyordu galiba herkes bakmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Telefon var xiaomi o segment de iyi tutuluyor fakat vodafone dan tarifeli almamanı öneririm. 1200 tl fazla ödedim dikkatsizlikten.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga casper via a3 plus kullanıyorum 64 güncel piyasa fiyatını bilmiyorum ama performansı aşırı tatmin edici 1.5 k ya almıştım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tarifeli almak pişmanlık olabiliyor hocam gerekirse 1 ay bekleyin ama yapmayın

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
xaomi not9 not10

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba Redmi note 9 s kullanıyorum 64 gb versiyonundan kendisini 3400 gibi fiyatlara aldım.
Bütün testleri yaptım.
Pubg en yüksek ayarlarda 60 Fps görüyor sabit.
Cod Mobilde aynı ama yüksek ayarlar ve 60 fps kilidi açınca cihaz ısınıyor ama gene 60 fps.
Fortnite 30 fps alıyorum 30 fps kilidini aşamıyorum ama aşınca 60 fps alacağımı düşünüyorum.

Size tavsiyem benim cihazın bir üst modelini almanız ya da 128 gb almanız ben kendisinden aşırı memnunum.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
buyrun
Ön Bilgi: Ürünleri seçerken senin için işlemci gücü, ekran performansı, batarya süresi, işletim sisteminin ergonomikliği gibi birçok detayı dikkate aldım ve sana en uygun ürünleri buldum.
Senin için en iyi ürünler:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Neden bu ürün?
Günlük kullanımlarında herhangi bir sorun yaşatmaz. Oldukça akıcı ve rahat kullanıma sahip olmasının yanında uzun ömürlü bir bataryaya sahip. IPS-LCD ekranı renkler konusunda daha iyi olabilirdi.

Neden bu ürün?
Orta segmentte alınabilecek en iyi oyun telefonlarından biri diyebileceğimiz bu ürün PUBG'yi otomatik olarak yüksek ayarlarda açıyor. Herhangi bir ısınma ve donma problemi yaşatmıyor.

Neden bu ürün?
Bulunduğu fiyat aralığında en yüksek performans sunan ürünlerden biri. Ayrıca rakiplerinden çok önde bir pil ömrüne ve gündelik yaşam için yeterli düzeyde bir kamera teknolojisine sahip.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
xiaomi markasına bak dostum fiyat performans bakımından en iyi telefonu bu marka veriyor (redmi not 8 pro telefonum-wild rift, mlbb, pubg, call uf duty oynuyorum sıfır kasma sadece arada ısınma var)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Samsung Galaxy M31 2020 128 Gb bi bakmanı tavsiye ederim 6 gb ram ide var rahatlıkla pubg mobile oynayabilirisn fiyat performans açısından ideal

Üye
8 HİZMET YILI
aynen öyle dolar olmus 7.5 tl
Post automatically merged:

Merhaba Redmi note 9 s kullanıyorum 64 gb versiyonundan kendisini 3400 gibi fiyatlara aldım.
Bütün testleri yaptım.
Pubg en yüksek ayarlarda 60 Fps görüyor sabit.
Cod Mobilde aynı ama yüksek ayarlar ve 60 fps kilidi açınca cihaz ısınıyor ama gene 60 fps.
Fortnite 30 fps alıyorum 30 fps kilidini aşamıyorum ama aşınca 60 fps alacağımı düşünüyorum.

Size tavsiyem benim cihazın bir üst modelini almanız ya da 128 gb almanız ben kendisinden aşırı memnunum.
şuanda fiyatları nedir peki

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
3000 bandının altında fiyatlar şuan.
Ben kendisini gidip xiaominin bayisinden aldım
Kendi adına garanti verdiklerinden bu fiyata aldım internette ise 2900 2800 tl gibi bir şey.
Ama onlarda xiaomi garantisi değil o satın aldığınız kişi garanti veriyor buna dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...