| Ön Bilgi: Ürünleri seçerken senin için işlemci gücü, ekran performansı, batarya süresi, işletim sisteminin ergonomikliği gibi birçok detayı dikkate aldım ve sana en uygun ürünleri buldum. |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Neden bu ürün? Günlük kullanımlarında herhangi bir sorun yaşatmaz. Oldukça akıcı ve rahat kullanıma sahip olmasının yanında uzun ömürlü bir bataryaya sahip. IPS-LCD ekranı renkler konusunda daha iyi olabilirdi.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Orta segmentte alınabilecek en iyi oyun telefonlarından biri diyebileceğimiz bu ürün PUBG'yi otomatik olarak yüksek ayarlarda açıyor. Herhangi bir ısınma ve donma problemi yaşatmıyor.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Bulunduğu fiyat aralığında en yüksek performans sunan ürünlerden biri. Ayrıca rakiplerinden çok önde bir pil ömrüne ve gündelik yaşam için yeterli düzeyde bir kamera teknolojisine sahip. |
Xiaomi çok ısınıyor diyorlar videoları izledim 40 50 dereceyi görüyorduTelefon var xiaomi o segment de iyi tutuluyor fakat vodafone dan tarifeli almamanı öneririm. 1200 tl fazla ödedim dikkatsizlikten.
3000 e samsung a 31 var o da ısınıyor o segment de başka var mı bilmiyorum.Xiaomi çok ısınıyor diyorlar videoları izledim 40 50 dereceyi görüyordu
aynen öyle dolar olmus 7.5 tlcook zor
şuanda fiyatları nedir pekiMerhaba Redmi note 9 s kullanıyorum 64 gb versiyonundan kendisini 3400 gibi fiyatlara aldım.
Bütün testleri yaptım.
Pubg en yüksek ayarlarda 60 Fps görüyor sabit.
Cod Mobilde aynı ama yüksek ayarlar ve 60 fps kilidi açınca cihaz ısınıyor ama gene 60 fps.
Fortnite 30 fps alıyorum 30 fps kilidini aşamıyorum ama aşınca 60 fps alacağımı düşünüyorum.
Size tavsiyem benim cihazın bir üst modelini almanız ya da 128 gb almanız ben kendisinden aşırı memnunum.