Güven faktörü arttırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar baştan full legit oynayıp rank kasmak istiyorum ama eskiden çok ban yediğim için güven faktörüm düşük bu yüzden hep mevlana geliyor övgü botu ve güven faktörü arttıran şeyler önerir misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum yapacağın ilk şey hesabını prime yapmak. Prime olduğun zaman girdiğin 20 maçtan 1 tanesinde bile hile gelmez. Prime yap sonra girdiğin maçlarda övgü verilmesini iste veya topluluk sunucularına gir ve övgüye övgü veriyorum tarzı mesajlar at yani sen birine övgü at oda sana atsın günlük 3 hakkın var 10 gün yapsan 30 övgü yapar. Ondan sonra steam profilini düzenle csgo saatini yükselt steama para yatır oyun satın al 150 rekabetçi galibiyeti kastıktan sonra overwatch yap tabi rankınında en az nova 1 olması gerek. Uzunca anlattım işine yarar inşallah dostum hepsi senin güven faaktörünü arttıran şeyler.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
övgü toplamaya çalış lobşye girip övgü iste

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
prime kastıktan sonra güven faktörünü arttırabilirsin şuan bana hile gelmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hesabını Prime yapmalısın öncelikle. Hile gelme olasılığını DÜŞÜRÜR tamamen sıfırlamaz. Övgü satın alabilirsin fiyatları ucuz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hesabın prime olması lazım öteki türlü çok fazla karşılaşırsın mevlanayla primde da gelebilir ama nonprime kadar değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
prime al veya övgü botu var internettten bulabilirmisin

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
En Basiti Övgü Kasmak Oda Rekabetçide Girdiğin Adamlardan Karşılıklı İsteyebilirsin Mesela Ben Topluluk Sunucularında Admindim Kredi Karşılığı Övgü İstiyordum Böyle Yükseltiyordum Steam Hesabına Para Yatır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hesabına para yatır steam levelini arttır oyun içi hakaret etme oyun saatini arttır vs

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka prime olduktan sonra daha az hile atiyor sorunun icin ise ovgu toplayarak duzeltebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...