Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar baştan full legit oynayıp rank kasmak istiyorum ama eskiden çok ban yediğim için güven faktörüm düşük bu yüzden hep mevlana geliyor övgü botu ve güven faktörü arttıran şeyler önerir misiniz?
Dostum yapacağın ilk şey hesabını prime yapmak. Prime olduğun zaman girdiğin 20 maçtan 1 tanesinde bile hile gelmez. Prime yap sonra girdiğin maçlarda övgü verilmesini iste veya topluluk sunucularına gir ve övgüye övgü veriyorum tarzı mesajlar at yani sen birine övgü at oda sana atsın günlük 3 hakkın var 10 gün yapsan 30 övgü yapar. Ondan sonra steam profilini düzenle csgo saatini yükselt steama para yatır oyun satın al 150 rekabetçi galibiyeti kastıktan sonra overwatch yap tabi rankınında en az nova 1 olması gerek. Uzunca anlattım işine yarar inşallah dostum hepsi senin güven faaktörünü arttıran şeyler.
En Basiti Övgü Kasmak Oda Rekabetçide Girdiğin Adamlardan Karşılıklı İsteyebilirsin Mesela Ben Topluluk Sunucularında Admindim Kredi Karşılığı Övgü İstiyordum Böyle Yükseltiyordum Steam Hesabına Para Yatır