Güven faktörü normale dönme süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
VAC yemedim hocam güven faktörüm düşük konuyu düzgün okursanız sevinirim
Post automatically merged:

VAC beni algıladı ama biraz daha kullanıp ban yememi bekliyor yani ?
Post automatically merged:

600 adet övgü 80 küsür oyunum var 600 dolarlık steam bakiye geçmişim var
Sanırsam farklı bir giriş algılarsa düşüyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2-3 tane owertach yaparsın düzelir düzeltmesi zor degil

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle arkadaşlarına vs. sıkmamaya dikkat edeceksin. Ve çok rapor edilmeyeceksin.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Denedim düzelmiyor ki :D denemediğim yöntem kalmadı 20-25 gündür bu sıkıntı mevcut
Benim hesabında güven faktörü düşüyordu. Sesli sohbette küfürlü konuşma, takım arkadaşını vurma. Karşı takım tarafından da rapor edilme. Ve steam üzerinde csgo saati kas. Ben 2 oyun girince güven faktörü eski haline dönüyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim hesabında güven faktörü düşüyordu. Sesli sohbette küfürlü konuşma, takım arkadaşını vurma. Karşı takım tarafından da rapor edilme. Ve steam üzerinde csgo saati kas. Ben 2 oyun girince güven faktörü eski haline dönüyor.
Şimdi şöyle ben 10 yıldır csgo oyununa sahibim umarım dogru yapıyorumdur cevaplama şeklini Rankım G faceit 10 lvlim sana güven faktörü için tavsiyem kendi basına elo kasman hem zor düşersin hem de güven faktörün artar çünkü parti şeklinde girdiğin zaman arkadaşların report yese bile senin faktörün etkilenir. Owerwatch kaçırma hiç bir zaman gir 5 dkkanı almaz 1 aya düzeltirsin dostum :) umarım yardımcı olmuşumdur zaten forumdayım başka bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şimdi şöyle ben 10 yıldır csgo oyununa sahibim umarım dogru yapıyorumdur cevaplama şeklini Rankım G faceit 10 lvlim sana güven faktörü için tavsiyem kendi basına elo kasman hem zor düşersin hem de güven faktörün artar çünkü parti şeklinde girdiğin zaman arkadaşların report yese bile senin faktörün etkilenir. Owerwatch kaçırma hiç bir zaman gir 5 dkkanı almaz 1 aya düzeltirsin dostum :) umarım yardımcı olmuşumdur zaten forumdayım başka bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım :D
tek başıma oynayıp bol bol owerwatch mı izliyim yani

Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
O sana baglı bende 1-2 haftada oldu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kesinlkle Dostum kendi başına biraz rank kas bir süre için bu zaten düzelince devam birde ekipçe girmek her zaman sıkıntıdır csgo da bence tek kasabiliyorsan tamamdır zaten :)
peki tahmini kaç maç girmem gerekir hile kullanmıştım şu an kullanmıyorum fakat gelen herkes hile giresim gelmiyor ondan

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
peki tahmini kaç maç girmem gerekir hile kullanmıştım şu an kullanmıyorum fakat gelen herkes hile giresim gelmiyor ondan
Şimdi şöyle söyleyim Sendeki faktörün durumuna bağlı bu ama 1-2 hafta içinde maksimum 1 aya düzelir oda çok kötüyse eğer. Kendin grip owerwatch yap ve steam da yeni kural var 5 dolar mantıgı 30 lira at durumun var ise , tabi yapmadıysan hesabını kısıtlı hesaptan çıkart. Zaten kısıtlı değilse sadece owerwatch ve solo rank kas düzelir :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şimdi şöyle söyleyim Sendeki faktörün durumuna bağlı bu ama 1-2 hafta içinde maksimum 1 aya düzelir oda çok kötüyse eğer. Kendin grip owerwatch yap ve steam da yeni kural var 5 dolar mantıgı 30 lira at durumun var ise , tabi yapmadıysan hesabını kısıtlı hesaptan çıkart. Zaten kısıtlı değilse sadece owerwatch ve solo rank kas düzelir :)
tamamdır teşekkür ederim yorumun için

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim 1 haftadır düşük ve ne yaptıysam yapayım yükseltemedim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyun saatine, övgüne gibi şeylere bağlı çok rapor yersen düşer

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bol bol solo rek atman gerekiyor onun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...