404 Not Found Error
Onaylı Üye
Klavye ve fare almayı düşünüyorum eskidi bayağı önerirmisiniz bütçe klavye için 1 k ya kadar mouse de o civarlarda klavye ful mekanik mouse ise kablosuz olmasını tercih ederim 
3 Yıldır Kullanıyorum Bende Tavsiye EderimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmouse olarak bunu tavsiye edebilirim.
tavsiyen için teşekkür ederim ama basım ömrü yazmıyor öğrenme şansın varmı acaba ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmouse olarak bunu tavsiye edebilirim.
amacım biraz abartıya kaçmaktı kardeşim önerilerin için teşekkür ederimHyperX Pulsefire Pro RGB Oyuncu Mouse
Hyperx Alloy Core RGB Membrane Gaming Klavye
bu ikisini öneririm mouse ve klavye olarak bütçe zorlamadan haz ve zevk verir
1.5 yildir kullaniyom 70 kere yere düstü hala kirilmadi güzel bayaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmouse olarak bunu tavsiye edebilirim.
teşekkür ederim bilgilendirmen için1.5 yildir kullaniyom 70 kere yere düstü hala kirilmadi güzel baya
teşekkür ederim kardeşim değerlendiricem
logitech bilindik bi marka teşekkür ederim ama klavyeyi daha iddialı bir şey düşünüyorum bilgilendirme için teşekkür ederimLogitech iyidir bende kullanıyorum memnunum. Klavye olarak Hyrdra RGB kullanıyorum.
itopyadaki ler hoşuma gittmedi üsttede bi arkadşım atmış black razer widow chroma bi o hoşuma gitti teşşekür ederimiTopyadan bakabilirsin fiyatlar uygun
razer widow chromayı sipariş ettim teşekkürlerKlavye dersen bütcen varsa razer ortana chroma al ben onu kullaniyorum memmunum