guzel bir oyun varmı bildiğiniz dusuk boyutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
aynn öle pro oynuyorum genelde adminlerin hepsi kendilerini en iyi oynayan zannediyorlar ölünce hemen aim hile vs kaç kere tw vs verdim baktılar hiç bi şey bulamadılar yine bi bahane üretip banladılar
Sende cfg vardır diye banlamışlardır bende csgoya hilesiz ilk başladığımda 7 3 yapmıştım svde bi koduğumun aveli main hesap ver demişti tabi o zamanlar bilmiyok o ne demiştim ardından cevapsız banlamıştı bunlar egolu biraz adminler ya her şeyi ben bilirim havalarındalar

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Sende cfg vardır diye banlamışlardır bende csgoya hilesiz ilk başladığımda 7 3 yapmıştım svde bi koduğumun aveli main hesap ver demişti tabi o zamanlar bilmiyok o ne demiştim ardından cevapsız banlamıştı bunlar egolu biraz adminler ya her şeyi ben bilirim havalarındalar

cfg falan yok normal oyunyöneticisinden indirdip direk oyun'a cfg kullanmam asla önermem'de hile asla ve asla :D fakat yediremeyenler cfg hile aim vs uyduruyor :) ;)

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
az önce yine ban yedim ama her seferinde kaldırıp giriyorum anlamıyorlar beni dinlemiyolar'Da kendileri öldürünce bi sıkıntı yok ama ben bi vurunca hile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...