Bütçeni yazarmısın ?hem oyun hemde render için
bütçem 8000TlBütçeni yazarmısın ?
Oyun bilgisayarı için yeterli ama render için bi 2000 tl daha ateşleme şansın var mı?bütçem 8000Tl
tabikide bütçe artabilir fakat gerçekten uzun ömürlü bir sistem istiyorumOyun bilgisayarı için yeterli ama render için bi 2000 tl daha ateşleme şansın var mı?
Tamam kardeşim sana öneride bulunucam ama Amd mi İntel mi ?tabikide bütçe artabilir fakat gerçekten uzun ömürlü bir sistem istiyorum
amd mi daha iyi yoksa intelmi ?Tamam kardeşim sana öneride bulunucam ama Amd mi İntel mi ?
Kardeşim kullanım alanına göre değişir Amd oyunda daha iyi İntel ise render da ama senin bütcen Amd ye daha yatkın.amd mi daha iyi yoksa intelmi ?
Öncelikle işlemcin en az benimki gibi Amd 3700x yada daha üstü olmalı eğer ki 10000 Tl harcarım diyorsan 3700x yeterli olacaktır.tabikide amd olabilir ne tarz bana yatkın sistem de
Keşke bir iki ay önce toplasaydın şuan fiyatlar uçmuş durumda gerçekten
[/QUOTE
Malesefki fiyatlar uçtu bende ancak parayı şimdi ayarlayabildim
Arkadaş haklı biraz bekleme imkanın olsa keşke. Var mı ?Keşke bir iki ay önce toplasaydın şuan fiyatlar uçmuş durumda gerçekten
anladım hocamÖncelikle işlemcin en az benimki gibi Amd 3700x yada daha üstü olmalı eğer ki 10000 Tl harcarım diyorsan 3700x yeterli olacaktır.
Bir süre daha beklebilirim ama çok değilArkadaş haklı biraz bekleme imkanın olsa keşke. Var mı ?
eyw kardeşim düşünce içerisindeyim halaamd candır. senin render işinide rahatlıkla yapar. merak etme
Hem monitör hemde kasa lazım tabikide yeni bir sistem istiyorumPeki elinde ne var sadece kasa mı toplayalım ? yoksa moitörde dahil mi ?
sağolasın hocam varmı peki başka bir öneri olarak kafanda düşünceIntel i7 8GB Ram 1TB Hdd 4GB Ekran Kartı 21,5'' Monitörlü Masaüstü Bilgisayar olabilir
O zaman 3700x işlemci rtx 2060 yada super 16gb ram ve x570 anakart olaraktan fiyatları degerlendirebiliriz. Monitör cok uzmanlık alanımda değil onun icin ayrı bir konu da acabilirsin.eyw kardeşim düşünce içerisindeyim hala
Post automatically merged:
Hem monitör hemde kasa lazım tabikide yeni bir sistem istiyorum
bir az araştırıyım hocam dönüş yaparımeyw kardeşim düşünce içerisindeyim hala
Hem monitör hemde kasa lazım tabikide yeni bir sistem istiyorum
sağolasın hocam varmı peki başka bir öneri olarak kafanda düşünce