Denedim hatta oynuyorum çıktığından beri ama ranked sistemsiz çok sıkıcı oluyor, boşa oynuyorsun gibi hissettiriyorKanka direk "Vampire BloodHunt" Grafikleri mükkemmel bir battleroyale oyunu bilgisayarını fazla zorlayacak ama değecek bir oyun.
Kanka bende oynayacak oyun bulamıyorum. Dying Light oynuyorum varsa online girebiliriz. wolftü oynuyorum (sıkıntıdan) ve ETS2 öyle yani artık düzgün oyun yok kalshfşlsaaşfDenedim hatta oynuyorum çıktığından beri ama ranked sistemsiz çok sıkıcı oluyor, boşa oynuyorsun gibi hissettiriyor
hocam eskimedi mi ya b1Battlefield 1,3 R6s world warz (özellikle bu favorimdir)
Oynayanlar var arkadaşların varsa daha iyi sarıyor biz iki kişi her gün giriyoruz 1 2 saat en fazla sonrası yorarhocam eskimedi mi ya b1
sistem istiyor bf1 ama bf 4 hariç hepsini oynadımOynayanlar var arkadaşların varsa daha iyi sarıyor biz iki kişi her gün giriyoruz 1 2 saat en fazla sonrası yorar
R6 grafik vs. olarak nasıl eğer oynuyorsan paylaşırsan sevinirim. Akış açısından vs.Battlefield 1,3 R6s world warz (özellikle bu favorimdir)
Korku oyunu tarzı şeyler pek zevk vermiyor yine de teşekkürleroutlast 2
1920 1080 grafikler full ortaya aldım göz zevki ve akış açısından tam ayarı arada laptop olduğu için kasıyor 1280 e 720 ye alıyorum onun da artısı var tabi daha akıcı oluyor oyuna girerken özeldende atabilirim istersenR6 grafik vs. olarak nasıl eğer oynuyorsan paylaşırsan sevinirim. Akış açısından vs.
Anladım teşekkürler biraz da videolarından izleyip başlayabilirim1920 1080 grafikler full ortaya aldım göz zevki ve akış açısından tam ayarı arada laptop olduğu için kasıyor 1280 e 720 ye alıyorum onun da artısı var tabi daha akıcı oluyor oyuna girerken özeldende atabilirim istersen
Daha çok fps odaklıyım fakat farklı tarzlara da yöneliyorum artık piyasada zevkli oyun pek bulamıyorumNasıl bir oyun önerisi istiyorsun fpsmi mmorpgmi ?