güzelliğin dönemlere göre değişmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Zamanin degistirmedigi tek sey kendisidir hocam yani bundan 100 sene sonra nolacak tahmin edilemez ve herkes mukemmel olmak zorunda degildir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bence kuşak ilerledikçe nesil çirkinleşmeye başlıyor. Eskilerin güzelliği duruluğu artık pek bulunmuyor nedense

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
o kadar çirkinim ki tek konuştupum kadın annem.şimdi ben napayım?
Post automatically merged:

ayrıca bence güzellik diye bir şey yok

Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ç,rkin diye birsey yoktur az bakın kendinize gidin spora başlayın saçınıza başınıza dikkat edin yeter

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
60'ların başlardaki kadınları mesela şimdi teyzem yaşlarında olsalarda çocukken aşık olurdum :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu fikrə layiqəm, Yeşilçamda çox gözəl oyunçular var idi

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tam anlamıyla katılmıyorum evet güzellik algısı döneme göre değişebilir ancak bilimsel olarak güzellik ölçülebilir (altın oran) Anis El Doleh örneği çok isabetli olmaz diye düşünüyorum çünkü verdiğiniz sayıların ve olayın tarihi bir belgesi yok söylenti kaldı ki bir hanedan gelini yani elbet halk veya yakın çevre tarafından asılsız abartılar olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
çok itici geldi abi bu ne ıy, sımdı boya badana yapıyorlar yuzlerıne

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Boya Badana var oldukça bu devir güzel olmaz :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
evet kuşaktan kuşağa değişen güzelliği ele alıyoruz. örneğin dönemimizde birçok model fit ve yüz güzelliği ile öne çıkarken 1848 li dönemlere gittiğimizde 145 kişinin Aşık olduğu ve uğruna 13 kişinin intihar ettiği Anis El Doleh döneminde güzel bulunuyor demektir.

kısacası siz çirkin değilsiniz, sadece yanlış dönemde doğdunuz kendinize asla çirkin demeyin.
Anlamadım Ama Dogru Gibi Geldi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben git gide çirkin oluyorum buna ne demeli acaba :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bence güzel çirkin diye kimseyi bir keseye koyamayız. Bakımsız kendi ile ilgilenmeyen daha uygun bir tabir bence.
Ve hani sonuçta anamızın karnından doğarken oyunda karakter tasarladığımız gibi tasarlamıyoruz kendimizi zaten öyle bir şey mümkün olsa herkes fit güzel, yakışıklı olurdu.Önceden kimse karşısındakinin tipine giyim kuşamına bakmadan onunla iletişime geçerdi ama şu an bakıyorum önce bi kişinin karekterinden önce iyi birimi kötü birimi onu süzgeçlerinden geçirmeden önce giyime kuşama tipe bakıyolar. Evet giyim kuşam tip de önemli ama karekter kadar önemlimi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
да, мы обращаемся к красоте, которая меняется из поколения в поколение. например, в то время как многие модели в наш период выделяются своей красотой и красотой лица, это означает, что когда мы идем в периоды 1848 года, 145 человек влюблены, а 13 человек покончили жизнь самоубийством, это красиво в эпоху аниса Эль-Долеха.

короче говоря, вы не уродливы, вы просто родились в неправильный период никогда не называйте себя уродливыми.
50s women seem more attractive

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
yaş ilerledikce hormon dengene göre vucudun parlaklık pürüzüszlük vb değişimler olur ama dikkat etmezsem gg

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
makyaj sağolsun insanlar doğallığından vazgeçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bahsettıgın kısıde sanırım ıran kralın karısı hıc de guzel degil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...