Çözüldü Gym Simulator24 Steam bağlantı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
gym simulator 24 oyununu internetten korsan versiyonunu yükledim steam açık/kapalı olsa bile steam bağlantı hatası ile oyun kapanıyor steam internetine bağlanılamadı diyor. max 5 dk oynayabiliyorum sonrasında hata ile oyundan atıyor steam'e steam dışı oyun ekle yaptım fakat aynı hata yine devam ediyor

bu oyunun çalışan versiyonunu nerden bulabilirim? (igg torrent'den indirdim oyun açılıyor ama hızlandırılmış şekilde oldugu için oynanmıyor)

Çözüm
çalışan torrent sitesi buldum ama oyunun süresi aşırı hızlı geçiyor 1 dakika, 10 saniye sürüyor oyun içinde 1 saate denk geliyor diğer sitelerde aldıgım hata için bir fix dosyası paylaşmışlar ama nasıl kurulacagını bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 99150
bunu kurmamın bi faydası olur mu yada nasıl kurabilirim
Site üzerinde bunun ile ilgili detaylı bilgiye yer verilmiş olması gerekiyor elinizdeki rarı kurmuş olduğunuz oyun klasörünün sitede belirtilen yere attığınız zaman sorun çözülecektir. Iyi forumlar
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Farklı bir siteden tekrar indirmeniz gerekiyor bu oyunun crackte çalıştığına emin misiniz öncelikle oyun steamden bilgi çektiği için böyle bir hata alıyor olabilirsiniz. Farklı bir siteden indirip deneyin. Oyun orijinal olmadığı için steam oyun eklemeniz bi şey değiştirmez açılmaz yani.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Farklı bir siteden tekrar indirmeniz gerekiyor bu oyunun crackte çalıştığına emin misiniz öncelikle oyun steamden bilgi çektiği için böyle bir hata alıyor olabilirsiniz. Farklı bir siteden indirip deneyin. Oyun orijinal olmadığı için steam oyun eklemeniz bi şey değiştirmez açılmaz yani.
çalışan torrent sitesi buldum ama oyunun süresi aşırı hızlı geçiyor 1 dakika, 10 saniye sürüyor oyun içinde 1 saate denk geliyor diğer sitelerde aldıgım hata için bir fix dosyası paylaşmışlar ama nasıl kurulacagını bilmiyorum
1702724533317.png

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
güncel cracklisini indir ***** patlamıştır ondan steam yönlendirmesi yapar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalışan torrent sitesi buldum ama oyunun süresi aşırı hızlı geçiyor 1 dakika, 10 saniye sürüyor oyun içinde 1 saate denk geliyor diğer sitelerde aldıgım hata için bir fix dosyası paylaşmışlar ama nasıl kurulacagını bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 99150
Site üzerinde bunun ile ilgili detaylı bilgiye yer verilmiş olması gerekiyor elinizdeki rarı kurmuş olduğunuz oyun klasörünün sitede belirtilen yere attığınız zaman sorun çözülecektir. Iyi forumlar

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...